Η Sofía Vergara με τον 30χρονο γιο της κάνουν πραγματικότητα το Modern Family

Η Sofía Vergara με τον 30χρονο γιο της κάνουν πραγματικότητα το Modern Family
Instagram

Η μικρή διαφορά ηλικίας και η τεράστια ομοιότητα. 

Ο 30χρονος Manolo Vergara

Ο Manolo Vergara είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας, του οποίου η καριέρα εξελίσσεται συνεχώς. Ο 30χρονος, έχει πολλά επιτεύγματα για τα οποία μπορεί να αισθάνεται περήφανος, όπως ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο τηλεοπτικό Guilty Party και το The Big Feed, σαφέστατα όμως, πολλοί τον έχουν ταυτίσει με τη μητέρα του, Sofía Vergara, με την οποία έχουν χτίσει μία υπέροχη σχέση και που ο τίτλος Modern Family της σειράς που η σταρ καθιερώθηκε ως Gloria Delgado Pritchett, αποτελεί τέλειο παράδειγμα για να τους περιγράψει.

https://www.instagram.com/p/CdTWEKwrgOj

Ο Manolo έχει μια δυνατή σχέση με τη μητέρα του, Sofía Vergara

Οι θαυμαστές τους λατρεύουν να βλέπουν τον απίστευτα ισχυρό δεσμό μεταξύ τους οι οποίοι ουσιαστικά έχουν μεγαλώσει μαζί και έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες. Γεννημένος στην Κολομβία, ο γοητευτικός άντρας είναι γιος του José González με τον οποίο η ηθοποιός παντρεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία. Όπως είναι γνωστό, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και αφότου επήλθε ο χωρισμός, η Vergara επικεντρώθηκε στην καριέρα της, έχοντας όμως πάντα ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του γιου της, βάζοντας έτσι την προσωπική της ζωή σε δεύτερη μοίρα.

https://www.instagram.com/p/CXtw25dP_e4

Η 50χρονη σήμερα ηθοποιός, ως νεαρή ανύπαντρη μητέρα, έκανε εξαιρετική δουλειά με τον γιο της όπως φαίνεται και από την ισχυρή σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ της. Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του Manolo, η μητέρα του δεν είχε ποτέ «φανερό» σύντροφο, ανησυχώντας ότι μια τέτοια προσωπική κατάσταση θα μπορούσε να τον μπερδέψει ή να τον επηρεάσει αρνητικά. Η εκρηκτική ηθοποιός μπορεί να έβγαινε κάποια διακριτικά ραντεβού, αλλά κρατούσε πάντα τις σχέσεις της μακριά από τον γιο της. Μία από τις πιο διάσημες ήταν με τον μαφιόζο Chris Paciello, ο οποίος εμπλέκονταν με τη διαβόητη οικογένεια Bonanno. Όπως γνωρίζει πλέον όλος ο πλανήτης, η Sofía Vergara είναι παντρεμένη από το 2015 με τον ηθοποιό, Joe Manganiello με τον οποίο ο γιος της διατηρεί άψογες σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/CfYGLNzu6mn

Παρά το γεγονός πως η ηθοποιός είχε θέσει ως προτεραιότητα τον μοναχογιό της, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της, αφού πέτυχε τους στόχους της και μάλιστα υπήρξε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης για επτά συνεχόμενα χρόνια, με τον ρόλο της ως Gloria στο Modern Family που την έκανε γνωστή και εκτόξευσε τη φήμη της. Σίγουρα, η Vergara αποτελεί τεράστια πηγή έμπνευσης για τον γιο της, ακόμα κι αν φαίνεται πως ο νεαρός άντρας δεν εστιάζει τόσο στην υποκριτική αλλά στις επιχειρήσεις.

https://www.instagram.com/p/Ccsjuv0O-mV

Ο Manolo Vergara ζει μια ιδιωτική ζωή

Ο Manolo κρατά την προσωπική ζωή του κρυφή, ωστόσο μοιράζεται κομμάτια της στο Instagram - κυρίως ενημερώσεις για την αγάπη της ζωής του, τον σκύλο του, Baguette. Ο γοητευτικός γιος της Vergara, είναι επίσης ο ιδρυτής της Canini, εταιρίας η οποία παρέχει προϊόντα πολυτελείας για κατοικίδια ζώα. Ο Baguette έχει ακόμη και τη δική του σελίδα στο Instagram ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να μπει κάποιος στη ζωή του 30χρονου είναι να μοιράζεται την ίδια αγάπη και πάθος για τα σκυλιά. Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας φαίνεται να είναι επί του παρόντος ελεύθερος, ωστόσο κρατούσε πάντα την ερωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάποια στιγμή, υπήρξαν φήμες, ότι ο Vergara πιθανώς να βγαίνει με πασίγνωστη σταρ της Disney αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CcJ5FUBrfhM

Ο Manolo Gonzalez Vergara έβγαινε ραντεβού με τη Sofia Carson;

Ειδικότερα, τον Δεκέμβριο του 2016, οι θαυμαστές του ήταν σίγουροι ότι κάτι περισσότερο από μία απλή φιλία υπήρξε μεταξύ του Manolo και της Sofia Carson. Όλα τα στοιχεία του Τύπου και των φανατικών θαυμαστών έδειχναν ότι ήταν μαζί ωστόσο κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες.

Η Sofia Carson εθεάθη για πρώτη φορά να αγκαλιάζει τον Manolo το 2016 σε μια εικόνα στο Instagram ωστόσο μπορεί η αγκαλιά να ήταν «αθώα» καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα αν συνέβη κάτι ποτέ μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CX5ZIQyL8KR

Με αφορμή τα γενέθλια της Sofía Vergara η οποία στις 10 Ιουλίου έγινε 50 ετών, ας ρίξουμε μια ματιά και στο Instagram του γιου της με τον οποίο η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες

Η Sofía Vergara έγινε 50 και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της

50 ετών έγινε στις 10 Ιουλίου, η Sofía Vergara. Η Κολομβιανή ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά Modern Family, για την οποία, μάλιστα, έχει προταθεί για 4 Χρυσές Σφαίρες, 4 Primetime Emmy Awards και 11 Screen Actors Guild Awards, γιορτάζει τα γενέθλιά της ίσως στην καλύτερή της φάση επαγγελματικά και προσωπικά.

Η Vergara περνάει υπέροχα με τον Joe Manganiello, τον οποίο παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015 στη Florida. Δεν υπάρχει φορά που να εμφανιστούν μαζί είτε με φυσική παρουσία είτε σε φωτογραφίες και η ευτυχία τους να μην είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

https://www.instagram.com/p/CZ95X8oPG8N

Η Sofía Vergara πάντα αγαπούσε τη θηλυκότητά της

Αυτό που πάντα ξεχώριζε στην ηθοποιό, ανεξάρτητα με το ποιον είχε δίπλα της, ήταν η σεξουαλικότητά της και η αγάπη που είχε για τη θηλυκότητά της. Ποτέ δεν την ενδιέφερε τι θα πουν οι άλλοι. Δεν επηρεαζόταν από κακεντρεχή, σεξιστικά σχόλια για το σώμα της και το αγαπούσε σε κάθε φάση της ζωής της. Γιατί η θηλυκότητα δεν έχει ηλικία.

Χωρίς να ξέρουμε πώς είναι από κοντά όταν κάποιος πραγματικά τη γνωρίζει, η Vergara δείχνει να είναι από τους ανθρώπους εκείνους που απλά ξέρουν να χαμογελάνε, κάτι που σου δίνει ως πρώτη γνώμη έναν άνθρωπο ακομπλεξάριστο.

Στη Sofia Vergara έλειψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα γι' αυτό και μάς κάνει την πιο ωραία αναδρομή

https://www.instagram.com/p/Cf2Tj9jPSAy

Facts για τη Sofía Vergara

#1 Η Sofía Vergara είναι φυσική ξανθιά, αλλά βάφει τα μαλλιά της πιο σκούρα για τις ταινίες στις οποίες παίζει.

#2 Αρχικά, δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά οδοντίατρος.

#3 Απέκτησε τον γιο της, Manolo, στα 19 της, έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, José González.

#4 Το 2000, διαγνώστηκε με καρκίνο στον θυρεοειδή, τον οποίο αφαίρεσε, ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα να παίρνει ορμόνες.

#5 Πριν γίνει γνωστή, ίδρυσε με τον μάνατζέρ της μία εταιρεία management ταλέντων γιατί πίστευε πως οι καλλιτέχνες από τη Λατινική Αμερική δεν εκπροσωπούνται σωστά.