Elon Musk & Natasha Bassett χώρισαν μετά την αποκάλυψη ότι ο δισεκατομμυριούχος έγινε ξανά μπαμπάς

Μαρία Ροδίτη
Elon Musk & Natasha Bassett χώρισαν μετά την αποκάλυψη ότι ο δισεκατομμυριούχος έγινε ξανά μπαμπάς

Patrick Pleul/Pool Photo via AP, File

(c) dpa-Zentralbild POOL

Στις 8 Ιουλίου γνωστοποιήθηκε ότι ο Elon Musk απέκτησε δίδυμα κι έγινε μπαμπάς για 9η φορά με τη νέα αυτή συνθήκη στη ζωή του… να οδηγεί στον χωρισμό του από τη Natasha Bassett.

Ο Elon Musk έχει βαλθεί να λύσει το πρόβλημα υπογεννητικότητας του πλανήτη! Ο ιδρυτής της Space X έγινε μπαμπάς για 9η φορά τον Νοέμβριο του 2021, είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις λίγες μέρες πριν εκπλήσσοντας διάσημους και μη. Μαζί με αυτό το νέο, όμως, επήλθε και ο χωρισμός του 51χρονου από την 28χρονη σύντροφό του, Natasha Bassett.

Ο Elon Musk είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2021

Elon Musk και Natasha Basset δεν είναι πια μαζί

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife, ο Elon Musk δεν είναι πια μαζί με την 28χρονη ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη από την Αυστραλία, Natasha Bassett. Το ζευγάρι χώρισε μετά από αρκετούς μήνες σχέσης και η είδηση «έσκασε» λίγα 24ωρα αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο δισεκατομμυριούχος έγινε μπαμπάς διδύμων τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, η Natasha ήταν αυτή που θέλησε να απομακρύνει από κοντά της τον Elon Musk, όμως «ελπίζει ότι μπορούν να παραμείνουν φίλοι».

«Η Natasha έχει μάθει τόσα πολλά από τον Elon και είναι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασαν μαζί, καθώς ήταν πολύ ιδιαίτερο και σουρεαλιστικό όλο αυτό που έζησαν», αναφέρει πηγή στη HollyWoodLife, προσθέτοντας ότι «η Natasha αποφάσισε να επικεντρωθεί περισσότερο στην καριέρα της, η οποία έχει απογειωθεί μετά την κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας του Baz Luhrmann για τον Elvis. Στην ταινία, η Natasha πρωταγωνίστησε ως το πρώτο κορίτσι του Βασιλιά με το όνομα Dixie Locke».

https://www.instagram.com/p/CfMlgB_JKfk

«Μετά την κυκλοφορία της βιογραφικής της ταινίας για τον Elvis στα τέλη Ιουνίου, αυτές οι τελευταίες εβδομάδες είχαν πολύ άγχος για τη Natasha», επεσήμανε η πηγή. Και συμπλήρωσε: «Η υποκριτική ήταν πάντα το όνειρό της και είναι η πρώτη της αληθινή αγάπη. Τώρα λαμβάνει την αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά που έχει ρίξει σε όλη της τη ζωή και η Natasha ξέρει ότι πρέπει να προχωρήσει μόνη της από εδώ και πέρα. Δεν έχει χρόνο για εξωτερικούς παράγοντες. Ειδικά για όλα όσα προέκυψαν από τη σχέση της με τον Elon».

Ποια είναι η Natasha Bassett

Η Natasha Bassett είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Το 2016 πρωταγωνίστησε στο πλευρό των George Clooney, Scarlett Johansson και Channing Tatum στην ταινία Hail, Caesar!, ενώ το 2017 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιογραφική ταινία της Lifetime για την Britney Spears, με τίτλο Britney Ever After.

https://www.instagram.com/p/CeEGrKgA6JK

Αυτήν την περίοδο η 28χρονη υποδύεται την πρώτη κοπέλα του Elvis Presley, την Dixie Locke, στη βιογραφική ταινία για τον βασιλιά του Rock n’ Roll. Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια; Πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε στο HollywoodLife: «Η Natasha θέλει να κάνει οικογένεια μια μέρα και είναι σίγουρη ότι θα την κάνει, αλλά έχει πολύ παραδοσιακές αξίες. Είναι επίσης νέα και το να κάνει παιδιά δεν είναι μέρος του σχεδίου της αυτή τη στιγμή. Όταν έρθει η ώρα, θα είναι έτοιμη. Αντίθετα, εστιάζει στον εαυτό της και την καριέρα της και είναι σε καλή φάση τώρα».