Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς στη νέα φωτογραφία τους είναι ο ορισμός του Love For Ever

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς στη νέα φωτογραφία τους είναι ο ορισμός του Love For Ever

Λίγο πριν τη σημαντική στιγμή για εκείνους, ποζάρουν αγκαλιά και μας θυμίζουν πώς είναι οι (πραγματικά) ερωτευμένοι.  

8 χρόνια γάμου θα γιορτάσουν σε λίγες ημέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου, η Βίκυ Καγιά και ο ο Ηλίας Κρασσάς. Όπως πολλοί που ασχολούνται με τα κοσμικά θα θυμούνται, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Παρίσι σε μια ονειρεμένη τελετή την οποία θα θυμούνται για πάντα.

Λίγο πριν την 8η επέτειο του γάμου τους και κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του GNTM στο οποίο θα επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά της έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, το μοντέλο, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Σίφνο με την οικογένειά της.

Όπως είδαμε μέσα από σχετικές αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το top model μαζί με τον επιχειρηματία και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο, απολαμβάνουν τις διακοπές τους περνώντας ποιοτικό χρόνο και μοιράζοντας λίγο από αυτόν στα social media.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, πως σε ένα από τα πλάνα που μοιράστηκε, θυμηθήκαμε το ρομαντικό Love For Ever που λέγαμε στο σχολείο. Στο εν λόγω πλάνο που ακολουθεί και μπορείς να ταυτιστείς υπεύθυνα, βλέπουμε την ξανθιά Ελληνίδα καλλονή να ποζάρει στην αγκαλιά του επιχειρηματία συζύγου της.

kagia_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20_21.jpg

Εξάλλου, όπως έχει πει και η ίδια η Βίκυ Καγιά: «My forever Valentine!».

https://www.instagram.com/p/CLRH4iYhISr

Με αφορμή την 8η επέτειό τους σε 5 ημέρες, βρήκαμε τα 8 top στιγμιότυπα που έχει ανεβάσει το κορυφαίο μοντέλο στο ισχυρό της προφίλ στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι υπό άκρα μυστικότητα με ελάχιστους φίλους και συγγενείς. Αξίζει να αναφέρουμε, πως η Βίκυ Καγιά μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει ελάχιστο φωτογραφικό υλικό και όταν το κάνει είθισται να είναι κάποια επέτειος. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τη γαμήλια φωτογραφία που θα ανεβάσει στις 18 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CRdbxXkhxP8