Γενέθλια για την JLo, τη γυναίκα που διδάσκει ότι η ζωή ξεκινά μετά τα 50

Γενέθλια για την JLo, τη γυναίκα που διδάσκει ότι η ζωή ξεκινά μετά τα 50

Η Jennifer Lopez γίνεται 53 και διανύει ομολογουμένως την καλύτερη 10ετία της ζωής της με συνοδοιπόρο το άλλο της μισό, τον Ben Affleck.

H Jennifer Lopez είναι η επιτομή της θηλυκότητας και της αναλλοίωτης ομορφιάς και γοητείας. Χαρκτηριστικά που δεν τα αγγίζει ο χρόνος. Μια γυναίκα που δεν σταματά να εξελίσσεται, να «διψά» για ζωή και να συνεχίζει να γράφει ιστορία στον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής.

Σήμερα, 24 Ιουλίου, η Λατίνα σταρ γίνεται 53, σηματοδωτόντας τα γενέθλιά της με ένα μότο που εμπνέει ολόκληρο τον πλανήτη: ότι «η ζωή της μόλις αρχίζει» και στην πραγματικότητα, εκείνη άρχισε να ζει μόλις μπήκε στην έκτη δεκαετία της ζωής της.

H Jennifer Lopez είναι ακόμα νευρική όταν έχει πρεμιέρα (ειδικά αν δεν είναι εκεί ο Ben Affleck)

Έχοντας στο πλευρό της τον έρωτα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον Ben Affleck, η JLo διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, με τον έρωτα και το πάθος να πρωταγωνιστούν στη ζωη της. Μια περίοδο που αδιαμφισβήτητα είναι στα καλύτερά της και πιο λαμπερή από ποτέ.

Εντυπωσιακή, σέξι και με μια απίστευτη αισιοδοξία και όρεξη για ζωή, η Lopez καταφέρνει να ξεχωρίζει τόσο με τις συνεχιζόμενες επιτυχίες της σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και με το καλλίγραμμο σώμα και το glowy δέρμα της, που - μεταξύ μας - δεν θυμίζουν σε τίποτα γυναίκα που έχει περάσει τα 50.

https://www.instagram.com/p/Ce7RJebJj4h

Το ντοκιμαντέρ «Halftime» και τα διδάγματα που πήραμε

Το «Halftime» ξεκινά ουσιαστικά κάνοντας αναδρομή στον Ιούλιο του 2019, όταν η Jennifer Lopez έκλεισε τα 50 και συνειδητοποίησε ότι είναι πιο ευτυχισμένη, ολοκληρωμένη και ακμαία από ποτέ!

Μέσα από το ντοκιμαντέρ της, η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι οι καμπύλες της δεν «αγκαλιάζονταν πάντα, αλλά τουλάχιστον επηρέαζαν την αλλαγή».

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, η JLo σκέφτηκε πώς ήταν να εμφανίζεσαι ως ηθοποιός σε μια εποχή που «η ιδανική ομορφιά ήταν ξανθιά, ψηλή και με πολλές καμπύλες» και πώς γινόταν συχνά στόχος ενός αστείου λόγω του σώματός της:

«Μεγάλωσα γύρω από γυναίκες με καμπύλες, αλλά ποτέ δεν ντρεπόμουν για κάτι. Κατέληξα να επηρεάσω τα πράγματα με τρόπους που ποτέ δεν είχα σκοπό»

Η JLo μίλησε και για τον ρατσισμό και τον σεξισμό που δεχτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της, κάτι που την έφτασε στο σημείο να θέλει να τα παρατήσει όλα.

Οι αρχές της δεκαετίας του 2000 είχαν ως στόχο διασημότητες όπως η Lopez. Ο Τύπος εστίαζε στην προσωπική της ζωή και όχι στην καριέρα της:

«Ό,τι κι αν πέτυχα, η όρεξη τους να καλύψουν την προσωπική μου ζωή επισκίασε όλα όσα συνέβαιναν στην καριέρα μου. Είχα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Πίστευα πραγματικά αυτό που έλεγαν: ότι δεν ήμουν αρκετά καλή»

https://www.instagram.com/p/Cb3E0lTvdp0

Στα 53 της πλέον χρόνια, η Jennifer Lopez κοιτάζει το μέλλον με αποφασιστικότητα και τόλμη και μέσω το ντοκιμαντέρ της, μας προετοιμάζει για όλα τα όμορφα που έχουμε ακόμα να περιμένουμε από εκείνη.

Χρόνια Πολλά, Jennifer Lopez!

Πηγή φvτογραφίων: @jlo