Το glam μακιγιάζ της 18χρονης Μελίνας Νικολαΐδη, οι νέες πόζες & η αναδρομή στα πιο cool looks της

Το glam μακιγιάζ της 18χρονης Μελίνας Νικολαΐδη, οι νέες πόζες & η αναδρομή στα πιο cool looks της

Η πρώτη φορά με επίσημο φόρεμα και το athleisure στιλ της ταλαντούχας κοπέλας.

Κάνοντας ένα flashback στον Νοέμβρη του 2021, όταν η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του J2US, μας είχε προϊδεάσει σχετικά με την επερχόμενη νέα αρχή της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη. Πρόκειται, φυσικά, για το πολύ ευχάριστο γεγονός της αποφοίτησής της από το σχολείο και την έναρξη του κύκλου σπουδών της.

Τότε, απευθυνόμενη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, που μόλις είχε ερμηνεύσει το «Φιλαράκι» της Σοφίας Βόσσου, είχε πει σε κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης: «Ειρήνη μου θυμίζεις την κόρη μου και με συγκινήσατε γιατί είμαι στη φάση που του χρόνου η κόρη μου φεύγει. Τη στιγμή που πλησίασες και γονάτισες ειλικρινά συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Επιστρέφοντας στο παρόν, αυτή η αποφοίτηση είναι πια γεγονός. Η 18χρονη είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να αρχίσει έναν νέο κύκλο ζωής, έχοντας πάντα πιστό φύλακα άγγελό της, τους γονείς της.

Η αποφοίτησή της δεν άργησε να μετατραπεί σε ένα challenge για τους fans της που έσπευσαν να ρωτήσουν την εταιρεία του φορέματος της όμορφης Μελίνας. Όπως μπορείς να δεις, την «πιάσαμε» για πρώτη φορά να ξεφεύγει από το casual νεανικό στιλ της. Άλλωστε, αυτό επέβαλλε η περίσταση και εκείνη ακολουθώντας τα στιλιστικά βήματα της μητέρας της ανταποκρίθηκε άψογα στα νέα δεδομένα.

Η 18χρονη, λοιπόν, επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε magenta απόχρωση, από το brand NASH και τη σχεδιάστρια Νατάσσα Αυλωνίτη. Με cut outs στη μέση και drape λεπτομέρειες στο στήθος και τη μέση, δεν άργησε να ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος.

Ακόμη πιο πολύ, ξεχώρισαν τα αληθινά λόγια της μητέρας της στο Instagram, λίγες ώρες μετά το ευτυχές γεγονός. Μέσα σε μια πλατφόρμα γεμάτη με πολλές φορές fake εξομολογήσεις «αγάπης», η Δέσποινα Βανδή μας άγγιξε όλους:

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου!»

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F

Graduation’s Beauty Look

Εξίσου glam με το outfit και πολύ πιο επίσημο από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, ήταν και το beauty look της Μελίνας. Αφήνοντας πίσω τα messy χτενίσματα, τα no make up looks και τα πάντα περιποιημένα μεν, συνήθως άβαφα δε νύχια, επέλεξε να κάνει τη διαφορά ούσα πολύ κομψή και ταυτόχρονα φρέσκια.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η αγαπημένη mua της μητέρας της, Βάσω Νακοπούλου. Πρόκειται για της make up artist που εμπιστεύεται πάντα και η ίδια η Δέσποινα Βανδή. Με έμφαση στη φυσική της ομορφιά, ανέδειξε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της 18χρονης χωρίς υπερβολές.

Highlight τα fluffy, φυσικά πυκνά φρύδια, που έμοιαζαν βγαλμένα από brow editorial κατάλογο μεγάλης εταιρείας. Μάλιστα, έδειξε να έχει το ίδιο γούστο στο μακιγιάζ με τη μητέρα της, αφού επέλεξε nude χείλη με glossy υφή και μυστηριώδες βλέμμα, τονισμένο με eyeliner. Υπέροχο ήταν και το blending που έκανε η Βάσω Νακοπούλου στις σκιές των ματιών της, που κατέληγαν σαν συνολικό αποτέλεσμα να κάνουν matching με την magenta απόχρωση του φορέματος.

Με τα μαλλιά της πιασμένα σε ανέμελο χαμηλό updo, διατήρησε έναν πιο παιχνιδιάρικο και girlie χαρακτήρα στο χτένισμα με ένα αγαπημένο τρικ πολλών influencers: Αφήνοντας ελεύθερα μερικά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Μοιάζουν να είχαν πιαστεί και εκείνα και τελικά να «χάλασαν» περίτεχνα, αλλά μάντεψε: Αυτός ήταν ο σκοπός εξ αρχής! Τέλος, τα νύχια της ήταν εξίσου classy, επιμελώς βαμμένα σε ένα γαλλικό μανικιούρ με γαλακτερή βάση.

https://www.instagram.com/p/Cf_-wOHqVlm

Η παραπάνω εμφάνιση είναι η πιο glamorous από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα να πραγματοποιεί. Για την ακρίβεια, συνήθως επέλεγε casual, athleisure και άνετα νεανικά outfits. Χωρίς μακιγιάζ και με επιμελώς ατημέλητο χτένισμα, πάντα ξεχωρίζει για τον effortless χαρακτήρα του look της.

https://www.instagram.com/p/BmIljljj563

Εκτός όμως από την αγάπη της για τη μόδα και την ομορφιά, μοιράζεται ένα ακόμη κοινό πάθος με τη star μητέρα της. Αυτό για τη μουσική. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που έχουμε ακούσει και την ίδια να τραγουδά είτε solo είτε με τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή. Και ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να ακούμε το κοινό να λέει «Με-Με-Μελίνα», όπως παλαιότερα φώναζε «Δε-δε-Δέσποινα».

https://www.instagram.com/p/Cen-XxtAXrI
https://www.instagram.com/p/CemRzejMu_s

https://www.instagram.com/p/B6YKhdpJLfO
https://www.instagram.com/p/BwMzo-4gmKf