Aπό τη μαγική κρυψώνα στα... σουτζουκάκια - Ο Ορφέας Αυγουστίδης αυτοτρολάρεται στις διακοπές του

Κατερίνα Μπούσιου
Aπό τη μαγική κρυψώνα στα... σουτζουκάκια - Ο Ορφέας Αυγουστίδης αυτοτρολάρεται στις διακοπές του

Η «τσιμπημένη» στην τιμή, μερίδα και οι διακοπές του Ορφέα στην Κίμωλο, λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα του Σασμού. 

Με διάθεση καλοκαιρινή αλλά και περιπαικτική, αντιμετωπίζει τις φετινές του διακοπές ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός βρίσκεται οικογενειακώς στην Κίμωλο και με το χιούμορ που διαθέτει, μας έδωσε μία γεύση από τις περιπέτειές του. Από την ακριβή μερίδα σουτζουκάκια μέχρι και την αντίδραση του όταν τον ανακάλυψαν οι θαυμάστριες του.

avgoustidis2.jpg

Ο ημίγυμνος Ορφέας και η κρυψώνα του

Μία γεμάτη χρονιά από όλες τις απόψεις, έπρεπε να ολοκληρωθεί και με τις πιο όμορφες διακοπές. Ο Ορφέας Αυγουστίδης έζησε φέτος δύο πολύ σημαντικές χαρές. Είδε τον ρόλο του ως Αστέρης στον Σασμό να έχει μεγάλη αποδοχή και να δέχεται τη θερμή αγάπη του κοινού και η χρονιά έκλεισε με τον γάμο του με τη Γεωργία Κρασσά και τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους, Αχιλλέα. Όσο κοινότυπο και αν ακουστεί, προσωπικά και επαγγελματικά είναι στην καλύτερη στιγμή του.

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά: Ο παραδοσιακός γαμπρός και η λαμπερή νύφη

https://www.instagram.com/p/Ce4HJXQr1nj

Με τη γυναίκα του και το παιδί τους, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Κίμωλο για ολιγοήμερες διακοπές. Και μας χάρισε ένα μικρό στιγμιότυπο από τη μαγική κρυψώνα που ανακάλυψε δίπλα στη θάλασσα. Ένα ερειπωμένο σπίτι, έγινε το καταφύγιό του από το ζεστό ήλιο και το μαγικό μέρος για παιχνίδια με τον γιο του. Το σχόλιο, ωστόσο, που συνόδευε τη φωτογραφία του, μας έδωσε ένα στοιχείο του χαρακτήρα του. Ο Ορφέας είναι ένας από εμάς. Γιατί εκτός από την καλοκαιρινή πόζα που μας χάρισε με το καπέλο στο χέρι, φορώντας μόνο το μαγιό του, έγραψε και ένα σχόλιο για τις τσιμπημένες τιμές στην ταβέρνα όπου έφαγε οικογενειακώς: «Μαγικές κρυψώνες...» και πρόσθεσε το hashtag #soutzoukakia17€

https://www.instagram.com/p/CgExg10oLYp

Οι followers του το έπιασαν το υπονοούμενο και απάντησαν αναλόγως. Κάποιος του έγραψε την αντίστοιχη δική του εμπειρία με χωριάτικη σαλάτα που του κόστισε δέκα ευρώ και μία follower του απάντησε: «Μία μερίδα 17 ευρώ. Πού είμαστε στις Βερσαλλίες;»

avgoustidissxolia.JPG

Ο Ορφέας είναι ένα αρκετά αναγνωρίσιμο πρόσωπο, όχι μόνο λόγω του ρόλου του στον Σασμό, αλλά και λόγω του πρότερου άκρως πετυχημένου επαγγελματικού του βίου. Στην Κίμωλο, δέχθηκε πολύ θερμές εκδηλώσεις αγάπης από τις θαυμάστριές του. Μία ωστόσο δεν θέλησε να τον διακόψει για να του ζητήσει αυτόγραφο, αλλά εκείνος καταδεκτικός όπως πάντα, της έγνεψε να τον πλησιάσει.

Ο Αστέρης επιστρέφει με νέα βάσανα

Ο Ορφέας επιστρέφει στα τέλη Ιουλίου στην Αθήνα, καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα του Σασμού. Ο Αστέρης του, ωστόσο θα έχει μία δύσκολη χρονιά. Μετά τη σύλληψη του Μαθιού η οικογένειά του και η οικογένεια Βρουλάκη βρίσκονται ξανά στα χαρακώματα. Η έλευση του Παύλου Βρουλάκη (σ.σ Στέλιος Μάινας) αλλάζει τις ισσοροπίες. Το happy end στο love story του με την Αργυρώ, καθυστερεί. Αλλά θα κριθεί αναγκαίο να συμβεί, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρχει ο πολυπόθητος σασμός.