Το κορίτσι με τα τατουάζ, Τζένη Καζάκου, ποζάρει με κοντό καρέ «και με κλειστά μάτια, ερωτεύεται»

Το κορίτσι με τα τατουάζ, Τζένη Καζάκου, ποζάρει με κοντό καρέ «και με κλειστά μάτια, ερωτεύεται»
Instagram

Το νέο Intellectual και underground κούρεμα και η δήλωση της 21χρονης για τον έρωτα.

Το καρέ μπορεί να είναι τόσο ευέλικτο, όσο και ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Για την ακρίβεια, θα μπορούσε κανείς να πει ότι το καρέ είναι για την ομορφιά ό,τι είναι και το LBD για τη μόδα. Κομμάτι passepartout που αλλάζει χαρακτήρα αναλόγως με τι το συνδυάζεις.

Όταν λοιπόν βλέπαμε την Τζένη Καρέζη με ένα πλούσιο, πολύ πυκνό, ρετρό καρέ στις εμβληματικές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, σκεφτόμασταν ότι δεν μπορεί παρά να είναι μια femme fatale. Μια κομψή, «ακριβή», φίνα και έντονη femme fatale. Όταν βλέπουμε την 21χρονη ηθοποιό με καρέ, τι σκεφτόμαστε;

https://www.instagram.com/p/CHdBjuhlxif

Μυστηριώδης, σκοτεινή και αθώα ταυτόχρονα, ανεξάρτητη, πολυπράγμων και ταλαντούχα, η Τζένη Καζάκου αυτοπροσδιορίζεται ως μια Σκοτεινή Πριγκίπισσα.

Ενώ λοιπόν η νεαρή ήταν αναμφισβήτητα υπέροχη και με πιο μακριά μαλλιά:

https://www.instagram.com/p/CDrIilNJ1Bf

Το καρέ ήταν το απόλυτο update.

https://www.instagram.com/p/CIDwumHlPI6

Ανέδειξε το στιλ της με έναν μοναδικά exclusive τρόπο και ταίριαξε άψογα με τον αέρα που αποπνέει η νεαρή ηθοποιός.

Τα grungy στοιχεία, πολλά. Τα ροκ, ακόμη περισσότερα. Με μίνι τζιν σορτσάκι, jacket και διχτυωτό καλσόν, είναι η αποθέωση του teen spirit coolness.

https://www.instagram.com/p/CfT8H2iI2KJ

«Και με κλειστά μάτια, θα σε ερωτεύομαι» έγραψε σε μια από τις πάντα ποιητικές λεζάντες της. Η αλήθεια είναι πως, πάντα με τα μάτια «κλειστά» ερωτευόμαστε.

Intellectual και underground, αυτό είναι το καρέ που ταιριάζει απόλυτα στην Τζένη Καζάκου.

https://www.instagram.com/p/CeqqGsuIIfX

Και φυσικά μια "Rock Princess" δεν θα μπορούσε παρά να λατρεύει όλες τις εκδοχές του μαύρου. Μαύρο μανικιούρ, μαύρο outfit, μαύρο eyeliner, μαύρα κοσμήματα, μαύρο μελάνι στα τατουάζ της.

Η Τζένη Καζάκου είναι 21 ετών και φέτος την είδαμε να παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Όπως οι γονείς της, Κωνσταντίνος Καζάκος και Τάνια Τρύπη, αλλά και οι παππούδες της, Κώστας Καζάκος και Τζένη Καρέζη, αγάπησε την τέχνη του θεάτρου και σπούδασε υποκριτική.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε πει για την οικογένειά της: «Δεν διαβάζω τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι. Αν του έλεγα “παππού να σου κάνω μία ερώτηση”, θα αισθάνονταν άσχημα οι υπόλοιποι. Αν έλεγα “να σας κάνω μία ερώτηση;”, θα ήταν αστείο. Τελικά έμεινα στο “μπορώ να κάνω μία ερώτηση;”. Είναι ο αρκουδάκος μου».

Για τη συνονόματή της και γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, είπε: «Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Για την άκρως ανεπιθύμητη και άσκοπη σύγκριση της κόρης του με τη γιαγιά της, είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ενώ παρόμοια αναφορά είχε κάνει και στην εκπομπή Pop Up «Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα, η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί είναι καλή η μικρή κι εγώ με τέτοια χαίρομαι. Άμα δεις το παιδί σου να είναι καλά, αυτό θες. Στα μάτια της κόρης μου δεν βλέπω καθόλου τη μητέρα μου. Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Η κόρη μου έχει τα δικά της μάτια, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της. Θα ήθελα πολύ να παίξω με την κόρη μου στο θέατρο».

Μια άλλη μεγάλη αγάπη της Τζένης Καζάκου φαίνεται πως είναι η τέχνη του τατουάζ. Η 21χρονη έχει χαραγμένα στο σώμα της πολλά τατουάζ, κυρίως micro. Ένα τριαντάφυλλο στο δεξί της χέρι, μάσκες στην πλάτη της- προφανώς συμβολίζοντας την αγάπη της για την υποκριτική και το θέατρο, είναι μερικά από αυτά.

https://www.instagram.com/p/CBXsph-pN2m
https://www.instagram.com/p/CB3AdWYpVsY

Σε μια ακόμη συγκινητική εκδήλωση πατρικής αγάπης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε πει στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα προς υπεράσπιση της κόρης του: «Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει κι εγώ όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι το έχουν έτσι στο μυαλό τους, όμως δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ό,τι έχει και θα κάνει την δική της προσπάθεια. Θυμάμαι που την έβλεπαν όλοι και έλεγαν "αχ τι κρίμα, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της". Αφήστε την ήσυχη πια».

Σε μια πολύ πρόσφατη κοινή εμφάνιση των δύο πρώην συζύγων στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είδαμε την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο να μιλούν για την 21χρονη και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

«Τη θαυμάζω για την ψυχραιμία και το μυαλό της. Είναι ένα παιδί ταπεινό, με αρχές, τις οποίες οφείλει και στους δυο μας, και κοιτάζει τη δουλειά της.» είπε όλο καμάρι η μητέρα της. «Αυτό το παιδί έχει και τους συγκεκριμένους παππούδες, αλλά δεν μπορείς να το φορτώσεις το παιδάκι με αυτό το άγχος, είναι άδικο».