Η Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι το νέο ειδύλλιο του Σασμού

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι το νέο ειδύλλιο του Σασμού

Η Θοδώρα και ο νέος αστυνόμος έρχονται κοντά αλλά αυτός ο έρωτας θα έχει απρόοπτες εξελίξεις. 

Η Δανάη Παππά αλλά και το new entry του Σασμού, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, κάνουν ακόμη τις διακοπές τους, αλλά εντός ολίγων ημερών ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο και συναρπαστικό από ότι φαίνεται κύκλο της σειράς. Οι νέοι τηλεοπτικοί ήρωες οι οποίοι εμφανίζονται, είναι και εκείνοι που φέρνουν μία νέα δυναμική στο σενάριο.

https://www.instagram.com/p/CfRcDrXjwTx

Ο νέος έρωτας στην Άνω Ποριά

Ο Αργύρης Πανταζάρας έφυγε, ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται. Ο ταλαντούχος και αγαπημένος μας Γιώργος Γεροντιδάκης, προορίζεται να αναπληρώσει την θέση του αστυνόμου που άφησε κενή ο προκάτοχός του. Το νέο δεξί χέρι του αστυνόμου Φραγκιαδάκη, έρχεται με διάθεση φιλική καταρχάς και γοητεύεται όταν γνωρίζει για πρώτη φορά την Θοδώρα, δηλαδή την Δανάη Παππά. Χωρίς να τον αφήνει ωστόσο αδιάφορο και η Στέλλα, η γοητευτική δικηγόρος. Ωστόσο δεν υπάρχει καλός οιωνός στο πρώτο ειδύλλιο. Γιατί ενώ υπάρχει αγάπη, υπάρχουν και πολλά μυστικά.

https://www.instagram.com/p/CNaVyUbFEz_

Ευγενία Σαμαρά και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκίνησαν γυρίσματα στον Σασμό αλλά με απρόοπτα

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσει πρόσωπο - κλειδί για τις εξελίξεις, αστυνομικού αλλά και ερωτικού ενδιαφέροντος. Δεν θα συμπαθήσει ούτε και εκείνος τον Μαθιό και αυτή η καχυποψία θα είναι ο οδηγός του για να ανακαλύψει πολλά πράγματα στην συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι η Θοδώρα εμπλέκεται με έναν τρόπο στην δολοφονία του Στεφανή, αφού ξέρει την αλήθεια που έχει δει ο αδελφός της, ενώ έχει ψευδομαρτυρήσει στην περίπτωση του Πέτρου. Θα είναι η ασπίδα της ο νέος αστυνόμος για τις εξελίξεις που έρχονται και για να αποφύγει τις συνέπειες;

https://www.instagram.com/p/CfvnxEdoTVs

Προς το παρόν και μέχρι τέλους του χρόνου, θα ζήσουμε την απουσία του Μανόλη, δηλαδή του ηθοποιού Στρατή Χατζησταματίου, ο οποίος θα φύγει από την Κρήτη και θα πάει για σπουδές στην Αμερική. Η φυγή είναι βολική για το μέλλον του Μαθιού, αλλά κανείς ως γνωστόν δεν ξεφεύγει από την μοίρα του. Ακόμη και αν παίζει σε μία τόσο πετυχημένη σειρά. Ο Μανόλης δεν θα μπορέσει να κρυφτεί για πολύ καιρό ακόμη. Γνωρίζει τον φονιά του πατέρα του Νικηφόρου και η δικαίωση όπως και η κάθαρση θα πρέπει πια να έρθουν για να φέρουν την ειρήνη. Για να βρουν την ευτυχία, επιτέλους, ο Αστέρης και η Αργυρώ. Όλα για εκείνους γίνονται άλλωστε.

fameli_avgoustidis.jpg