Ο ξέφρενος χορός της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη σε παραλία της Πάρου

Μαρία Ροδίτη
Ο ξέφρενος χορός της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη σε παραλία της Πάρου

Τα κορίτσια του Σασμού τώρα… στις Κυκλάδες. Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη απολαμβάνει τις διακοπές της με τη Δανάη Παππά στην Πάρο και ο ξέφρενος χορός της γίνεται viral.

Η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA, «Σασμός», ολοκληρώθηκε και οι προετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο, οι ηθοποιοί αυτές τις μέρες έχουν πατήσει ένα pause στα γυρίσματα και απολαμβάνουν λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Σε τέτοιο mood είναι η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η οποία κάνει διακοπές στην Πάρο μαζί με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα, τη συμπρωταγωνίστριά της, Δανάη Παππά, και τον σύντροφο εκείνης, Λάμπρο Λάζαρη. Ο σύντροφος της τηλεοπτικής Θοδώρας, άλλωστε, διατηρεί επιχείρηση στο νησί της Πάρου, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία οι δύο φίλες να τα πουν και να περάσουν λίγες μέρες μαζί κι εκτός… τηλεοπτικού πλατό. Η Χριστίνα, μάλιστα, είχε τόσο καλή διάθεση που τα έδωσε όλα χορεύοντας ξέφρενα στην παραλία του Αμπελά με τον χορό της να είναι το κάτι άλλο.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τον Σασμό στο Queen.gr: Πέρασα την τρελή φάση των Emo στα 15 μου!

Ο ξέφρενος χορός της Χειλά-Φαμέλη και οι διακοπές στην Πάρο

Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα λόγω δουλειάς και γυρισμάτων στον Σασμό φαίνεται ότι η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη έχει μεγάλη ανάγκη να γεμίσει τις μπαταρίες της. Και αυτό κάνει τις τελευταίες μέρες στην Πάρο μαζί με τη Δανάη Παππά.

Τα δυο κορίτσια απολαμβάνουν τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου μαζί με τους συντρόφους τους και έχουν την καλύτερη διάθεση ever. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, από τον ξέφρενο χορό της τηλεοπτικής Αργυρώς πάνω στην άμμο. Όπως βλέπεις στο βίντεο, η 29χρονη ηθοποιός -φορώντας ένα λευκό καφτάνι πάνω από το μαγιό της- χορεύει ξυπόλητη στην άμμο και ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Το Insta story ανέβασε η Δανάη Παππά, η οποία έγραψε με χιούμορ και θέλοντας να τρολάρει την καλή της φίλη: «το λιγότερο γελοία». Τα δύο ζευγάρια έκαναν κι άλλες αναρτήσεις από την παραλία της Πάρου και όσο απολάμβαναν τα ποτά τους και τον καυτό, καλοκαιρινό ήλιο, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery.

Από το Ιόνιο στο Αιγαίο για τα κορίτσια του Σασμού

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη κάνει διακοπές με τη Δανάη Παππά. Τα δυο κορίτσια του Σασμού πέρασαν ξέγνοιαστες μέρες μαζί με τους συντρόφους τους και στα τέλη Ιουνίου, αλλά αυτήν τη φορά… στην άλλη πλευρά της Ελλάδας.

Η Αργυρώ και η Θοδώρα βρέθηκαν στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στο Μεγανήσι, όπου και απόλαυσαν μπάνια στη θάλασσα, αλλά και καλό φαγητό. Φυσικά μαζί με τους συντρόφους τους, τον Θανάση Τότσικα και τον Λάμπρο Λάζαρη. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα δύο κορίτσια «έδεσαν» αμέσως στον Σασμό, έγιναν φίλες και τώρα με κάθε ευκαιρία περνούν ξέγνοιαστες στιγμές παρέα. Αλήθεια, ποιος λες να είναι ο επόμενος προορισμός τους;