H Rita Wilson είναι η πιο τυχερή γυναίκα του Hollywood και o Tom Hanks ευθύνεται για αυτό

Κατερίνα Μπούσιου
H Rita Wilson είναι η πιο τυχερή γυναίκα του Hollywood και o Tom Hanks ευθύνεται για αυτό

 (AP Photo/Andrew Medichini)

Το ζευγάρι έκλεισε 34 χρόνια γάμου και τα αμερικάνικα media τους έχουν χαρακτηρίσει το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι του Hollywood. 

Η Rita Wilson είναι μία πολύ ευτυχισμένη γυναίκα και αυτό είναι σπάνιο για τον κόσμο του Hollywood όπως αναφέρει πρόσφατο δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού.

H Ριτα βρίσκεται ήδη στην Ίο όπου και την είδαμε να διασκεδάζει με τη μουσική του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος της έκανε και αφιέρωση.

Ο Tom Hanks αναμένεται εντός των ημερών στο σπίτι τους στην Αντίπαρο για κάνουν και το ελληνικό γλέντι για την 34η επέτειο του γάμου τους. Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας και της ευτυχίας τους;

https://www.instagram.com/p/CfrF93gLd6K

«Εκείνη μου δίδαξε τι σημαίνει αγάπη»

Ο αμερικανός ηθοποιός γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες και τα 66α του γενέθλια, πάλι έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο τους παιδιά. Η γνωριμία τους έγινε το 1981 στα γυρίσματα της ταινίας Bosom Buddies, αλλά παρέμειναν στενοί φίλοι μέχρι το 1986, όταν έγιναν και επίσημα ζευγάρι. Πανρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα και από τότε είναι πραγματικά αχώριστοι. Σε δημόσιες ή ιδιωτικές τους στιγμές, στην κυριολεξία δεν μπορεί ο ένας δίχως τον άλλο. Τι κάνει όμως την ελληνικής καταγωγής Rita Wilson μία πραγματικά τυχερή γυναίκα;

WILSON HANKS ACADEMY AWARDS

(AP Photo)

Η ίδια σε μία της συνέντευξη της είχε εξομολογηθεί αυτό που της είχε κάνει εντύπωση στα πρώτα χρόνια του δεσμού τους. Όταν σε έναν δρόμο της Νέας Υόρκης περπατούσαν πιασμένοι χέρι - χέρι και εκείνος ξαφνικά την κοίταξε και της είπε: «Θα ήθελα να ξέρεις, ότι δεν χρειάζεται ποτέ να αλλάξεις αυτό που είσαι, για να είσαι μαζί μου». Ένα κύμα αγάπης πλημμύρισε την Wilson, όπως παραδέχτηκε.

Η ηθοποιός είχε επίσης αποκαλύψει, πως το 2015 ήταν μία χρονιά αρκετή δύσκολη για εκείνη, αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε διπλή μαστεκτομή. Ο Hanks όχι απλά της συμπαραστάθηκε αλλά κατόρθωσε να φτιάξει την διάθεσή της. Μαζί το ξεπέρασαν. Όπως μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα μαζί.

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B

Μαζί ξεπέρασαν και μία ακόμη περιπέτεια υγείας, καθώς ήταν από τους πρώτους που είχαν αρρωστήσει με Covid στην αρχή της πανδημίας, τον Μάρτιο του 2020 και ενώ βρίσκονταν σε ταξίδι στην Αυστραλία. «Το ότι αρρωστήσαμε μαζί το έκανε να φαίνεται εύκολο» είχε δηλώσει τότε η Wilson.

Σε κάθε δικό του επαγγελματικό επίτευγμα, εκείνη είναι στο πλευρό του. Και εκείνος σε κάθε δικό της, βρίσκει πάντα αφορμή να την αποθεώσει στα δικά του social media. Το πόσο σημαντική είναι η γυναίκα του και στην δική του ζωή, το είχε δείξει και όταν κέρδισε το βραβείο Oscar (για δεύτερη συνεχή χρονιά) για την ερμηνεία του στο Forrest Gump. Στον ευχαριστήριο λόγο του, είχε δηλώσει: «Στέκομαι εδώ, γιατί η γυναίκα με την οποία μοιράζομαι την ζωή μου, μου δίδαξε και μου δείχνει κάθε μέρα τι σημαίνει η αγάπη».

Oscars

(AP Photo/Lois Bernstein)

Βέβαια πρόσφατα για να προστατέψει αυτή την αγάπη, ο Tom Hanks για πρώτη φορά στα χρόνια της καριέρας του, έδειξε και προς στιγμήν και τον οξύθυμο εαυτό του. Κάποιος από τους θαυμαστές του στην προσπάθεια να τον πλησιάσει για αυτόγραφο κατά την έξοδό του από εστιατόριο της Νέας Υόρκης, έσπρωξε κατά λάθος την σύζυγό του. Και εκείνος αμέσως τον απώθησε μιλώντας του σε έντονο ύφος. Ευτυχώς αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του. Αλλά το έκανε για να προστατέψει τον έρωτα της ζωής του.

Τι συμβαίνει με τον Tom Hanks; Εκτός εαυτού με θαυμαστή του και το μυστήριο με την υγεία του