Τι απέγιναν οι παίκτες του MasterChef; Η ΥouTuber Ελισάβετ και η χορεύτρια Καλλιόπη

Κατερίνα Μπούσιου
Τι απέγιναν οι παίκτες του MasterChef; Η ΥouTuber Ελισάβετ και η χορεύτρια Καλλιόπη

Η φιναλίστ χορεύτρια, η Ελισάβετ YouTuber, τα σχέδια του νικητή Πάνου και ο Μπόμπαινας ο οποίος ανοίγει ξανά το εστιατόριο του. 

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ακόμη και τόσο καιρό μετά το τέλος του MasterChef συνεχίζει να λαμβάνει μηνύματα αγάπης από τους θαυμαστές της και ήδη έχει ξεκινήσει τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στην μαγειρική. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε και τον χορό. Και έβαλε τους followers της σε δίλημμα. Να ακολουθήσει και τα δύο ή να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να κάνει επιτυχία ως σεφ;

Η νέα Μαργαρίτα

Την αγάπη και τον θαυμασμό που λαμβάνει, μόνο με την αντίστοιχη περίπτωση της περσινής νικήτριας Μαργαρίτα Νικολαΐδη, μπορούμε να την συγκρίνουμε. Μπορεί να μην έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό το ταλέντο της, ούτε και πήρε την νίκη στο φετινό MasterChef, αλλά πέτυχε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη με την αποδοχή από το κοινό και τους συμπαίκτες της. Ήδη ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα ως σεφ συμμετέχοντας σε διάφορες διαφημιστικές ενέργειες, μέχρι να μαζέψει τελικά τα χρήματα και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Μία καντίνα στην οποία θα σερβίρει αποκλειστικά παραδοσιακές συνταγές και κυρίως προβατίνα, όπως έχει πει. Παράλληλα όμως ξεκίνησε ξανά τα μαθήματα χορού. Και μπήκε σε δίλημμα. Χορός ή μαγερική; Ή και τα δύο; Οι φαν της αποφάσισαν και τα δύο.

H αγνώριστη Καλλιόπη του MasterChef και η θαυμάστρια της Μαργαρίτα Νικολαΐδη

https://www.instagram.com/p/CgR9zt1s0HA

Ο πιο δραστήριος πάντως από τους προηγούμενους παίκτες φαίνεται να είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος όπως ανακοίνωσε και στο προφίλ του στο Instagram, ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά από τις αρχές Σεπτεμβρίου την ψαροταβέρνα «Μπόμπαινας» στην Καισαριανή, την οποία είχε και ο πατέρας του, αλλά λόγω της κρίσης αναγκάστηκε να κλείσει.

https://www.instagram.com/p/CgPhPIsMU01

Αρκετές επαγγελματικές προτάσεις έχει δεχθεί ο νικητής του φετινού MasterChef Παναγιώτης Κουμουνδούρος (ο Πανούλης όπως τον έλεγε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος) αλλά προς το παρόν δεν ανακοινώνει τίποτε και αφήνει να εννοηθεί πως έρχονται νέα σχέδια για το μέλλον. Τουλάχιστον πρόλαβε να πάει διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CfI_MzXsRg4

Η Ελπίδα Μορφούλη συνεργάστηκε με τον Νίκο Μπέρκα σε διάφορες εκδηλώσεις σε εστιατόρια, όπως και οι περισσότεροι από τους γνωστούς μας παίκτες, ενώ η έκπληξη ήρθε από την Ελισάβετ Κοντοκώστα η οποία έγινε You Tuber και μάλιστα δίνει μαμαδίστικες συνταγές για μικρούς και μεγάλους.

https://www.instagram.com/p/CgP0sJzj63t