Η Ήβη Αδάμου ποζάρει με τις αδερφές της και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη

Η Ήβη Αδάμου ποζάρει με τις αδερφές της και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη
Instagram

'Ηβη + Κλεοπάτρα + Δέσποινα = Οι καλύτερες φίλες για πάντα.

Η Ήβη Αδάμου γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1993 και είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Η 28χρονη τραγουδίστρια, έγινε γνωστή το 2009 μέσα από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor 2 του ANT1. Τρία χρόνια αργότερα, σε ηλικία μόλις 18ετών, εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι "La La Love", κατακτώντας την 16η θέση. Όπως είναι γνωστό, η ταλαντούχα κοπέλα, ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

https://www.instagram.com/p/B4crt8KHkGl

Τον Απρίλιο του 2010, συνεργάστηκε με τους Stavento για το τραγούδι «Σαν Έρθει Η Μέρα», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο cd του συγκροτήματος, «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό». Το τραγούδι αυτό αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού έχοντας τα περισσότερα downloads στην Ελλάδα για το 2010.

Μία συνεργασία που έμελλε να είναι μοιραία για εκείνη καθώς λίγα χρόνια αργότερα, και ειδικότερα από το 2014, η Ήβη διατηρεί σχέση με τον ράπερ του συγκροτήματος Stavento, Μιχάλη Κουινέλη. Το αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2018.

https://www.instagram.com/p/B-o-cw2HFem

Στα πιο πρόσφατα νέα της νεαρής κοπέλας, η ίδια πριν από λίγες ώρες πόζαρε μαζί με τις δύο κούκλες αδερφές της, Κλεοπάτρα και Δέσποινα και ανέβασε την υπέροχη φωτογραφία με τη friends forever διάθεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δεις παρακάτω, οι τρεις γυναίκες μοιάζουν απίστευτα πολύ στα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και στα hair looks του.

Untitled.png

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η τελευταία φορά που είδαμε μία από τις αδερφές της Ήβης Αδάμου ήταν στη Eurovision το 2012, όταν εκπροσώπησε την Κύπρο.

Εκείνη την περίοδο, η Δέσποινα είχε δώσει μία συνέντευξη στο ShowTime-cy, αποκαλύπτοντας:

«Το φυλαχτό της ‘Ηβης είναι η δύναμη και η ενέργειά της. Και δύο δαχτυλίδια δώρο που πάντα θεωρεί εκείνη ως γούρι(.)Με την Ήβη έχουμε 2 χρόνια διαφορά ηλικίας και έτσι σχεδόν έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η Ήβη από μικρή ήταν ήσυχο παιδάκι χαμογελαστό και της άρεσε να συναναστρέφεται με κόσμο, είχαμε καβγάδες αλλά πάνω από όλα αγαπούσε η μια την άλλη».