Όλες θα θέλαμε να δουλεύουμε για τη Gwyneth Paltrow και αυτός είναι ο λόγος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλες θα θέλαμε να δουλεύουμε για τη Gwyneth Paltrow και αυτός είναι ο λόγος
©2019 Evan Agostini

Η διάσημη ηθοποιός και ιδρύτρια της Goop προσφέρει στους υπαλλήλους της ένα μεγάλο δώρο.

H Gwyneth Paltrow είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της. Η 49χρονη σταρ έχει τολμήσει τα τελευταία χρόνια ένα νέο επαγγελματικό βήμα αφού δημιούργησε τη Goop, μια εταιρία ευεξίας και lifestyle. Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός της μεγάλης οθόνης δείχνει πολύ υπερήφανη για το νέο της εγχείρημα.

Η απρόσμενη κίνηση προς τους υπαλλήλους της

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δίνει στους υπαλλήλους της εταιρίας της τρεις ολόκληρες εβδομάδες (ναι, κι όμως!) άδεια κάθε χρόνο και πιστεύει ότι και άλλες εταιρείες των ΗΠΑ πρέπει να κάνουν το ίδιο.

«Έζησα στο Λονδίνο ως εκπατρισμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα και νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που πραγματικά θαύμασα για τους Ευρωπαίους είναι ότι εκτιμούν πραγματικά την ποιότητα ζωής και τον χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χολυγουντιανή σταρ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο 10.000 Small Businesses Summit της Goldman Sachs στις 19 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CbIxEmwOkPA

«Και θα παρατηρούσα μια διαφορά ανάμεσα στο να είμαι στη Νέα Υόρκη και να είμαι πίσω στο Λονδίνο. Και όταν ξεκίνησα την εταιρεία και άρχισα να προσλαμβάνω άτομα, πάντα έκλεινα την εταιρεία για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο», πρόσθεσε.

Gwyneth Paltrow: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη γέννηση της Apple

Η Paltrow τόνισε ότι όταν έφερε την Goop στην Αμερική, ήθελε να ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο δίνοντας σε όλους δύο εβδομάδες άδεια το καλοκαίρι ταυτόχρονα.

«Πρώτα απ' όλα, ας είμαστε ειλικρινείς, τον Αύγουστο, όλοι είναι σε διακοπές ή ο κόσμος επιβραδύνει. Οι άνθρωποι δεν προχωρούν πραγματικά με πλήρη ώθηση ούτως ή άλλως. Και να δώσω σε όλους δύο εβδομάδες διακοπές», δήλωσε η ηθοποιός με ειλικρίνεια.

Όλες θα θέλαμε να εργαζόμαστε για την Gwyneth Paltrow

Η Αμερικανίδα σταρ ανέφερε ότι η πολιτική των διακοπών της «παρέχει στους ανθρώπους την πολυτέλεια του χρόνου με τις οικογένειές τους και να μην ανησυχούν ότι τους λείπει κάτι». Επιπλέον τόνισε ότι για εκείνη είναι «πραγματικά σημαντικό», λέγοντας: «Μακάρι να κλείσουν περισσότερες Αμερικανικές εταιρείες και να αφήσουν όλους να ξεκουραστούν».

Πηγή κεντρικής: apimages.com