Μία ευχή την αυγή για τη Ζέτα Μακρυπούλια που γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά της με άλλη διάθεση

Κατερίνα Μπούσιου
Μία ευχή την αυγή για τη Ζέτα Μακρυπούλια που γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά της με άλλη διάθεση

Από τα χαράματα σηκώθηκε η Ζέτα για να αντικρύσει την ανατολή της νέας χρονιάς στην ζωή της. Αυτό το καλοκαίρι βρήκε και ένα νέο χόμπι. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια από σήμερα βρίσκεται στην «αυγή» των 45 της χρόνων και ξύπνησε από τα χαράματα για να απολαύσει την γενέθλια μέρα της. Αυτό το καλοκαίρι την βρίσκει σε μοναχικές διακοπές, διαθέτοντας τον χρόνο της σε ένα νέο χόμπι.

Καλοκαίρι και μακραμέ

«Θα ξεκινήσω την ημέρα μου με την ανατολή. Καλημέρα να έχουμε» έγραψε η Ζέτα, η οποία στην ανάρτησή της στο Instagram διευκρινίζει και το πρωινό της ξύπνημα από τις 6, μόλις δηλαδή έχει ανατείλει ο ήλιος. Ήθελε να χαρεί αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα της από νωρίς, αντικρύζοντας το χάραμα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η Ζέτα μπορεί να μην διευκρινίζει σε ποιο νησί κάνει εδώ και αρκετές μέρες τις διακοπές της, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν βρίσκεται στην Πάρο, εκεί που την τελευταία δεκαετία περνούσε τα καλοκαίρια της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την παρέα τους, στο εξοχικό του στο νησί. Μετά τον χωρισμό τους, το φετινό καλοκαίρι την βρίσκει σε άλλο προορισμό. Με άλλη παρέα, την οποία επίσης δεν μας αποκαλύπτει, αλλά βρίσκεται δίπλα της, για να γιορτάσουν μαζί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη νέα μεγάλη της αγάπη

makripouliagenethlia.jpg

«Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει»

Λίγες ώρες αργότερα η Ζέτα ένιωσε την ανάγκη όχι μόνο να ευχαριστήσει για τις δεκάδες ευχές που δέχτηκε, αλλά και να διευκρινήσει γιατί λατρεύει τα γενέθλιά της αυτή την εποχή του χρόνου: «Καλοκαίρι και γενέθλια. Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονείς τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά για τη σημαντική αυτή ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CgripyzoNGl

Ανέμελη και ήρεμη

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει από τις διακοπές της η Ζέτα, άλλοτε άβαφη, άλλοτε φορώντας ένα απλό t- shirt στην παραλία, φαίνεται η χαρούμενη διάθεσή της και το «λιονταράκι» όπως την φωνάζουν - λόγω ζωδίου - οι στενοί της φίλοι, είναι στα καλύτερα της: «Ανέμελη, αγουροξυπνημένη, ήρεμη, σκεπτική, μέχρι να πιάσω το μαλλί…Μετά πιάνω τον χορό.Καλοκαίρι και παραλία!» όπως γράφει η ίδια, περιγράφοντας με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά της.

https://www.instagram.com/p/CgZoy3gIT0C

Εκτός από τον χορό, η Ζέτα πιάνει και το νήμα της ζωής της από την αρχή. Μεταφορικώς και κυριολεκτικώς. Το πλέξιμο είναι το νέο της χόμπι και η ανάγκη εκτόνωσης της καλλιτεχνικής της φύσης, είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει δημιουργικό τον χρόνο των διακοπών της. Και είναι χρυσοχέρα. Δείτε και στο video που ακολουθεί τις δημιουργίες της. Το καλοκαίρι της, έχει τζιτζίκια, προσήλωση, αφοσίωση και...μακραμέ.

https://www.instagram.com/p/CgcMirKowJb

Το καλοκαίρι της ωστόσο έχει και καλούς φίλους. Και μέχρι να γίνει η καθιερωμένη Αυγουστιάτικη, εκδρομή με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, τον Θανάση Αλευρά, τον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Δάσκαλο, η Ζέτα δέχεται από το πρωί τις ευχές των κολλητών της. Όπως της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, η οποία έστελε την ευχή της γεμάτη αγάπη. Παντοτινή.

revimakripoulia.JPG