Η νέα φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μπικίνι & οι οικογενειακές διακοπές στην Πάρο

Η νέα φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μπικίνι & οι οικογενειακές διακοπές στην Πάρο
Instagram

«Καλή Κυριακή» με «vitamin sea» ευχήθηκε η παρουσιάστρια του Alpha την ώρα που φορτίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.  

Οικογενειακές διακοπές στην Πάρο κάνει και φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά, Μαίρη, Νάγια και Γιάννη. Το ζευγάρι διαθέτει εκεί το εξοχικό του σπίτι, οπότε δεν είναι να απορεί κανείς που κάθε χρόνο περνούν πολλές μέρες του καλοκαιριού στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Μάλιστα, προκειμένου να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της ακολούθους για «Καλή Κυριακή», η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό από την παραλία. Με μαύρο μπικίνι και φόντο τη θάλασσα, πήρε την απαραίτητη δόση «vitamin sea» της.

https://www.instagram.com/p/CgrWrjsDpqe

Σε μερικές άλλες φετινές καλοκαιρινές της εξορμήσεις, έχει επιλέξει εξίσου ωραία μαγιό, ενώ βλέπουμε να προτιμά τα μπικίνι.

«Την ηρεμία που απολαμβάνεις σε μία ανοργάνωτη παραλία με το καρεκλάκι σου δεν την βρίσκεις ούτε στην καλύτερη οργανωμένη. Νόμος!», είχε γράψει σε πρόσφατη ανάρτησή της και όντως, ένα δίκιο το έχει.

https://www.instagram.com/p/CgcElrtjyey

Ακόμη μία πόζα με μπικίνι, αυτή τη φορά και σε mirror selfie και στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/CgT8WU2jVef

Με τα παιδιά της, τα «κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία», εντυπωσιάζει ξανά με άλλο μπικίνι.

https://www.instagram.com/p/Cf3tK_rjFTe

Με εμφανώς γυμνασμένους κοιλιακούς και ένα απλό πράσινο μπικίνι, μας θυμίζει πως δεν χρειάζονται και πολλά για ωραία beach looks.

https://www.instagram.com/p/CSzp1MBqZ4Q

Και αν είναι να βάλουμε ολόσωμο, ας είναι σαν αυτό της παρουσιάστριας, με τα τέλεια cut outs.

https://www.instagram.com/p/CSxHmlaDwK2

Τα δίμετρα πόδια της Σταματίνας Τσιμτσιλή με σορτσάκι φαίνονται τρίμετρα - Αυτά τα σχέδια επιλέγει

Επειδή όταν τα κομπλιμέντα προέρχονται από γυναίκα προς μια άλλη γυναίκα έχουν μεγαλύτερη αξία, καλό είναι να μην τα «λυπόμαστε». Να τα χαρίζουμε απλόχερα σε άλλες γυναίκες, να τις βλέπουμε να χαίρονται και να γνωρίζουμε πως έχουμε συμβάλλει σε αυτό. Φυσικά με τον όρο «κομπλιμέντα» δεν εννοούμε να εκθειάζουμε όσα δεν μας αρέσουν στον βωμό των δημοσίων σχέσεων, αλλά να λέμε τα ειλικρινή και καλοπροαίρετα θετικά μας σχόλια για όσα πράγματι μας αρέσουν.

Όπως αυτό που θα κάνουμε τώρα για τα καλλίγραμμα πόδια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που αποτελούν και το δυνατό της σημείο. Η παρουσιάστρια του Alpha φαίνεται να συμφωνεί μαζί μας αν κρίνουμε από τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς επενδύει συχνά στο μίνι μήκος.

Έτσι, την βλέπουμε να επιλέγει κοντά φορέματα και φούστες, μα κυρίως σορτς. Το key κομμάτι του καλοκαιριού που όλες (πρέπει να) έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στα ψώνια, μέχρι την παραλία και το βραδινό cocktail στο νησί.

Η οικοδέσποινα του Happy Day, κάθε φορά που φορά σορτσάκι, μας κάνει και από μια στιλιστική πρόταση. Για όλες τις Happy Καλοκαιρινές ημέρες που μας μένουν φέτος λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες προτάσεις από αυτές παρακάτω.

Με σορτσάκι σε neutral απόχρωση για τα καλοκαιρινά office looks. Αρκεί να συνδυαστεί με λιγότερο αποκαλυπτικό top, πιο «ήσυχο» χτένισμα και μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/Ce5RRmfjaG4

Δες περισσότερα εδώ.