Katy Perry: Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί με τον Orlando Bloom

Katy Perry: Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί με τον Orlando Bloom
Invision

H 37χρονη τραγουδίστρια έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα δηλώνει η Κaty Perry, ενώ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια της κόρης της, Daisy Dove Bloom στις 26 Αυγούστου. Η pop star παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει περισσότερα παιδιά με τον άντρα της ζωής της, Οrlando Bloom.

H 37χρονη κριτής του «American Idol» μίλησε στο People για την πιθανότητα να γίνει ξανά μητέρα και ανέφερε: «Γενικά προγραμματίζω. Θα δούμε λοιπόν». Το ερωτευμένο ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, την Daisy Dove, τον Αύγουστο του 2020 και όλα δείχνουν πως επιθυμούν άμεσα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Orlando Bloom και Katy Perry δίνουν couple goals! Η συμφωνία που έχουν κάνει για την οικογένειά τους

Ο λόγος που η Katy Perry δεν ήθελε άμεσα δεύτερο παιδί

«Είμαι στο Vegas και δεν μπορώ να κάνω αυτό το show έχοντας ένα παιδί στην κοιλιά μου», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια στο E! news. Η Katy Perry φροντίζει να περνά όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορεί με την κόρη της, όταν της το επιτρέπει το επιβαρυμένο πρόγραμμά της. «Τρέχει, λέει σ’ αγαπώ», ζωγραφίζει και έχει κοτσιδάκια», ανέφερε η Katy Perry για την κόρη της που μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Η γέννηση της κόρης της

Η τραγουδίστρια γέννησε το πρώτο της παιδί στις 26 Αυγούστου 2020, καρπό του έρωτά της με τον Orlando Bloom. Το ζευγάρι επέλεξε να ενημερώσει τον κόσμο για την άφιξη της κόρης τους μέσα από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Unicef της οποίας είναι και οι δυο πρέσβεις Καλής Θέλησης.

https://www.instagram.com/p/CEYSKzEpWzS

«Καλώς ώρισες στον κόσμο Daisy Dove Bloom!», έγραψαν οι ευτυχείς γονείς. «Η ασφαλής και υγιής άφιξη της κόρης μας μας έκανε να πλέουμε σε πελάγη αγάπης και θαύματος. Γνωρίζουμε όμως ότι εμείς είμαστε οι τυχεροί και ότι δεν έχουν όλοι την ευκαιρία μας τόσο ήρεμης εμπειρείας γέννας. Είναι πολλές οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο που βιώνουν έλλειψη πρωσπικού υγείας και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μία έγκυος γυναίκα ή το νεογέννητό της πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Μετά τον COVID-19 οι ζωές πολύ περισσότερων νεογέννητων βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας της αυξανόμενης έλλειψης σε νερό, εμβόλια και φάρμακα. Ως γονείς ενός νεογέννητου κι εμείς, νιώθουμε τον πόνο πιο έντονο και συμπάσχουμε με τους γονείς που παλεύουν με αυτό τον τρόπο, περισσότερο από ποτέ.
Ως πρέσβεις Καλής Θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της UNICEF βρίσκονται εκεί, επί τόπου, και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι κάθε εγκυμονούσα έχει πρόσβαση σε ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και σε περίθαλψη. Γιορτάζοντας την καρδιά που γνωρίζουμε ότι έχει η κόρη μας ήδη, έχουμε στήσει μία σελίδα δωρεών για τον ερχομό της DDB. Συμμετέχοντας σε αυτή, υποστηρίζετε ένα ασφαλές και υγιές ξεκίνημα για τη ζωή κάθε νεογέννητου. Ελπίζουμε η καρδιά σας να ανθίσει από γενναιοδωρία», συμπλήρωσαν.

Ο Orlando Bloom έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με τη Miranda Kerr, τον 11χρονο Flynn Bloom.

Πηγή κεντρικής: apimages.com