Έγκυος στο τέταρτο παιδί της η Chrissy Teigen και ο φόβος που έχει δεν κρύβεται

Πατούλια Κατερίνα
Έγκυος στο τέταρτο παιδί της η Chrissy Teigen και ο φόβος που έχει δεν κρύβεται

Οι νέες φωτογραφίες του μοντέλου με φουσκωμένη κοιλίτσα και ο φόβος που έχει για το μέλλον.

H Chrissy Teigen και ο τραγουδιστής John Legend περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, δύο περίπου χρόνια μετά την απώλεια του τρίτου τους παιδιού, του γιου τους Jack που έσβησε λίγο μετά την πρόωρη γέννησή του βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς του.

Οι πόζες με φουσκωμένη κοιλιά

Το πάλαι ποτέ μοντέλο και συγγραφέας πια βιβλίων μαγειρικής έκανε την ανακοίνωση στο Instagram ποζάροντας μόνο με το πανάκριβο εσώρουχό της και δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ δεν έκρυψε και το μπαράζ συναισθημάτων που την έχουν κατακλύσει.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν μια θύελλα συναισθημάτων αλλά η χαρά γέμισε το σπίτι και τις καρδιές μας ξανά. Ένα δισεκατομμύριο ενέσεις μετά, στο πόδι μου πια, έχουμε άλλο ένα μωρό που έρχεται. Σε κάθε ραντεβού λέω στον εαυτό μου πως αν το μωρό είναι υγιές θα το ανακοινώσω, μετά ανακουφίζομαι που ακούω τον χτύπο της καρδιάς του και νιώθω πως έχω ακόμα μεγάλο άγχος. Δεν νομίζω πως θα βγω από ραντεβού με τον γιατρό με περισσότερο ενθουσιασμό αντί για άγχος αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα και όμορφα και ελπίζω πως όλα θα είναι φαναστικά», τόνισε η Teigen, η οποία σόκαρε τον κόσμο δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη γέννηση και την απώλεια του γιου της Jack τον Οκτώβριο του 2020.

https://www.instagram.com/p/Cgz_10nv_Dn

Ακόμα και ο σύζυγός της John Legend είχε αποκαλύψει πρόσφατα στην Gurdian πως ανησυχούσε πολύ για τις εικόνες αυτές:

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u

«Δεν το σκεφτήκαμε πολύ να μοιραστούμε την εμπειρία της. Ανησυχούσα, αλλά το ένστικτό μας έλεγε να το κάνει, γιατί ο κόσμος ήξερε ότι περιμένουμε μωρό και η Chrissy ένιωσε ότι χρειαζόταν να πει ολοκληρωμένα την ιστορία για όσα συνέβησαν. Ήταν δυναμικό και γενναίο που η Chrissy μοιράστηκε την εμπειρία της, γιατί έτσι έκανε πολλούς ανθρώπους που την παρακολουθούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι».

Μιλώντας για όσα ακολούθησαν ο John Legend είπε: «Δοκιμαστήκαμε. Ήταν μια τραγωδία. Αλλά νομίζω ότι αυτό που έγινε ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μας και την ανθεκτικότητά μας, γιατί ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Ήμασταν ακόμα πιο σίγουροι για το ποιοι ήμασταν σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια».