Δέσποινα Βανδή: Η επίσκεψη στην Επίδαυρο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δέσποινα Βανδή: Η επίσκεψη στην Επίδαυρο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό post
ndpphoto@gmail.com

Οι κινήσεις της τραγουδίστριας δείχνουν πόσο υπερήφανη είναι για τον σύντροφό της.

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η τραγουδίστριαβρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν διστάζει να κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αν και στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν ενεργή παρουσία στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν τρυφερές φωτογραφίες τους, οι οποίες συνοδεύονται από λόγια αγάπης. Το ζευγάρι μιλά για τη σχέση του με πολύ τρυφερά λόγια και όλα φανερώνουν πως ο έρωτάς τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Μετά της ολιγοήμερες διακοπές τους στην Κρήτη, οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (5/8) ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στην Επίδαυρο για την παράσταση «Αντιγόνη» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η επίσκεψη της Δέσποινας Βανδή στην Επίδαυρο

Η Ελληνίδα σταρ και ο ηθοποιός στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και αρκετές φορές ο Βασίλης Μπισμπίκης δίνει το παρών τις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή. Εκείνη φροντίζει να του αφιερώνει τραγούδια από τη σκηνή ή να του χαρίζει ένα τρυφερό φιλί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, κάτι που της είχε λείψει πολύ και παράλληλα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή θέλησε να στηρίξει τον αγαπημένο της και βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αντιγόνη» στην Επίδαυρο, όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, στον ρόλο του «Κρέοντα».

Όλα οδηγούν σε εσένα Δέσποινα Βανδή - Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Θεσσαλονίκη

Η Δέσποινα Βανδή καμάρωσε τον σύντροφό της από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου ενώ στο τέλος της παράστασης βρέθηκε στα παρασκήνια όπου και πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένοι και πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία έδειξε πόσο υπερήφανη είναι για τον άντρα της ζωής της.

«Tόσο περήφανη για σένα!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη.

vandi_epidauros.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όταν έγινε γνωστή η σχέση τους

Όταν έγινε γνωστή η σχέση του ζευγαριού το φθινόπωρο του 2021, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους. Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αρχικά ήταν θυμωμένος, όμως, όπως έχει πει, πλέον έχει χαλαρώσει.

«Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια. Δεν ένιωσα κυνηγητό, υπήρχε. Τώρα κάπως έχει σταματήσει. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο», σχολίασε στην εφημερίδα Real News.

Πηγή κεντρικής: NDP