Britney Spears: Οι κατηγορίες του πρώην συζύγου της και το ξέσπασμα του Sam Asghari

Τσακιρίδου Χριστίνα
Britney Spears: Οι κατηγορίες του πρώην συζύγου της και το ξέσπασμα του Sam Asghari

Η pop star ανοίγει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων με τον πατέρα των παιδιών της.

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, ο οποίος «έσπασε την σιωπή του» και αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως μετά από 10 χρόνια. Στην αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη ο πρώην χορευτής μιλά για τη σχέση των γιων του με τη μητέρα τους, καθώς και την καθημερινότητά του ως «Mr Spears».

Για δύο χρόνια, έπειτα από ένα θυελλώδες ειδύλλιο, που ξεκίνησε το 2004, ο Kevin Federline παντρεύτηκε την Britney και έγινε ο πατέρας των δυο της παιδιών (του 16χρονου Sean Preston και του 15χρονου Jayden). Ο 44χρονος τραγουδιστής προσπαθεί να κρατήσει τους γιους τους μακριά από τη δημοσιότητα και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με το lifestyle που ακολουθεί η 40χρονη pop star.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Britney Spears ο πρώην συζύγός της βασίζει τις κατηγορίες του στο γεγονός ότι η Britney χειρίζεται με «κακό τρόπο» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεπώς αποτελεί αρνητικό πρότυπο για τους έφηβους γιους τους.

Η Βritney Spears σώθηκε: Η ποινή του Jason Alexander μετά την εισβολή στον γάμο της

Οι δηλώσεις του Kevin Federline που «καίνε» την Britney Spears

Σε μια σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων μέρη των οποίων θα μεταδοθούν από το ITV αυτήν την εβδομάδα, ο τραγουδιστής και η οικογένειά του αποκαλύπτουν ότι ο Preston και ο Jayden δεν έχουν δει τη μητέρα τους εδώ και πολλούς μήνες, με δική τους επιθυμία παρά το γεγονός ότι η Spears αγόρασε μία έπαυλη κοντά στην οικία της οικογένειας Federline στο Los Angeles.

«Τα αγόρια αποφάσισαν να μην τη βλέπουν τώρα. Είναι κάποιοι μήνες που έχουν να τη δουν. Αποφάσισαν να μην πάνε στον γάμο της», δήλωσε ο πρώην σύζυγος της Britney Spears.

https://www.instagram.com/p/B0xVn0VAXBZ

«Όλο αυτό ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσεις, δυσκολότερο να το ζεις, ακόμη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια να το περνούν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο απαιτητικό πράγμα που χρειάστηκε να κάνω στη ζωή μου», συμπλήρωσε ο Ferderline.

Η 40χρονη pop star έδειξε άμεσα την ενόχλησή της για τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, ρίχνοντας παράλληλα βολές προς τη μητέρα της. Όπως αναφέρει η ίδια, η σχέση με τα παιδιά της είναι λογικό να περνάει από κρίσεις λόγω της εφηβικής τους ηλικίας.

https://www.instagram.com/p/Cg8lvfTOeYU

H απάντηση του Sam Asghari και η στήριξη στην Britney

O Sam Asghari απάντησε δημόσια στις κατηγορίες του Kevin Federline υποστηρίζοντας τη σύζυγό του: «Για να διευκρινίσω η γυναίκα μου δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ γυμνή selfie εκτός από τον πισινό της που είναι αρκετά σεμνός αυτές τις μέρες. Όλες οι άλλες αναρτήσεις ήταν γυμνό που μπορεί να δει κανείς σε οποιαδήποτε διαφήμιση για λοσιόν ή σαπούνι

Και συνέχισε: «Δεν είναι έγκυρη η δήλωσή του σχετικά με τα παιδιά που αποστασιοποιούνται και είναι ανεύθυνο να γίνει αυτή η δήλωση δημόσια. Τα αγόρια είναι πολύ έξυπνα και σύντομα θα γίνουν 18 ετών για να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσουν ότι το «σκληρό» μέρος ήταν να έχουν έναν πατέρα που δεν έχει δουλέψει πολύ εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια ως πρότυπο».

Ο παραμυθένιος γάμος με τον Sam Asghari και οι λαμπεροί καλεσμένοι

https://www.instagram.com/p/CeojXbqJlAq

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Πηγή κεντρικής: apimages.com