Kanye West: Τα καυστικά σχόλια για τον χωρισμό της Kim Kardashian και του Pete Davidson

Τσακιρίδου Χριστίνα
Kanye West: Τα καυστικά σχόλια για τον χωρισμό της Kim Kardashian και του Pete Davidson
2020 Invision

Ο ράπερ «ξαναχτύπησε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια αιχμηρή ανάρτηση για τον γνωστό κωμικό.

Ο Pete Davidson και η Kim Kardashian αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από εννέα μήνες σχέσης, δηλώνοντας με εκπρόσωπο ότι ο χωρισμός τους οφείλεται στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο πρώην σύζυγος της Kim, Kanye West, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός και έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση.

Ο Kanye West «ξαναχτυπά»

O διάσημος ράπερ μοιράστηκε ένα πρωτοσέλιδο της New York Times, που γράφει: «Skete Davidson νεκρός σε ηλικία 28 ετών». Αξίζει να σημειωθεί πως ο 45χρονος ράπερ αποκαλεί τον κωμικό Skete, διακωμωδώντας το όνομά του.

Ο Κanye West είχε τονίσει σε δηλώσεις του: «Σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα στον Davidson να γνωρίσει τα παιδιά μου».

skete.jpg

Η Kim Kardashian θα γίνει μαμά για 5η φορά; Ο Pete Davidson πάντως το θέλει πολύ

Όλα δείχνουν πως ο Kanye West πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την είδηση του χωρισμού της Kim. Η τηλεπερσόνα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ, ο οποίος άλλαξε αργότερα το όνομά του σε Ye, τον Φεβρουάριο του 2021. Το διάσημο ζευγάρι ήταν παντρεμένο για επτά ολόκληρα χρόνια και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Μετά τον χωρισμό οι σχέσεις τους είναι τεταμένες, αφού ο Kanye West ισχυρίζεται ότι η Kim Kardashian τον κρατά μακριά από τα παιδιά τους.

Πριν λίγο καιρό ο ράπερ δηλωσε: «Όταν ο μπαμπάς δεν είναι στο σπίτι τα παιδιά κινδυνεύουν», και είχε δηλώσει για το γεγονός ότι διαγράφει τις αναρτήσεις του. «Δεν μπορείτε να κρίνετε την κατάσταση της ευημερίας μου με βάση τον χρόνο που αφήνω μια ανάρτηση στο instagram ή πώς χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να διασφαλίσω ότι θα παραμείνω συνεπής στη ζωή των παιδιών μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror ο 45χρονος ράπερ σχεδιάζει να διεκδικήσει και πάλι την Kim Kardashian ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Πηγή κεντρικής: apimages.com