O Kevin Federline «ξεσκεπάζει» την Britney Spears με τη βοήθεια των βίντεο που τράβηξαν οι γιοι τους

O Kevin Federline «ξεσκεπάζει» την Britney Spears με τη βοήθεια των βίντεο που τράβηξαν οι γιοι τους

Η Britney Spears στην πρεμιέρα της ταινίας  "Once Upon a Time in Hollywood" το 2019

AP

Πρώτα η Spears τον κατηγόρησε ότι κρατάει τα παιδιά μακριά της και τώρα ο Federline δημοσίευσε δύο βίντεο με τσακωμούς τους.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά η Britney Spears σχετικά με τη σχέση της με τα παιδιά της καθώς και με τον πατέρα τους και πρώην της, Kevin Federline. Ο 16χρονος Sean Preston και ο 15χρονος Jayden φαίνεται πως πλέον δε θέλουν να έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα τους, κάτι που η ίδια η τραγουδίστρια αποδίδει στον Federline.

Η αποκάλυψη της Britney Spears για τις σχέσεις της με τους γιους της και η σπόντα στον Kevin Federline

«Ξέρω ότι οι έφηβοι είναι δύσκολοι να τους διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία, αλλά ΕΛΑ ΤΩΡΑ, υπάρχει το να είσαι αγενής και το να βγάζεις μίσος. Ερχόντουσαν να με επισκεφτούν, περνούσαν την πόρτα, πήγαιναν κατευθείαν στο δωμάτιό τους και κλείδωναν την πόρτα! Ο Επιτηρητής μού έλεγε ότι απλώς θέλει να είναι στο δωμάτιό του. Εγώ σκεφτόμουν ‘Γιατί να έρθουν να με επισκεφτούν όταν δε με επισκέπτονται'. Αλλά δεν το είπα ποτέ γιατί πρέπει να είμαι ευγενική.

Πάντα προσπαθούσα και προσπαθούσα και ίσως γι’ αυτό σταμάτησαν να έρχονται εδώ! Ήθελα να με αγαπήσουν τόσο πολύ που ίσως να υπερέβαλα. Αυτό το καλοκαίρι μού είπαν ‘Ίσως ερχόμαστε λιγότερο εδώ’ και τους είπα ‘Ok’», είπε η Spears ενώ έπειτα πέταξε σπόντα στον Federline ότι τα παιδιά δεν μπορεί να πήραν μόνα τους αυτήν την απόφαση.

Britney Spears: Οι κατηγορίες του πρώην συζύγου της και το ξέσπασμα του Sam Asghari

Ο Kevin Federline απαντά με βίντεο της Britney Spears

Έξαλλος ο Kevin Federline βλέποντας τι έγραφε η πρώην του, αποφάσισε να απαντήσει θέλοντας να εξηγήσει τη δική του πλευρά αλλά κυρίως αυτή των γιων τους.

Kevin Federline

«Δεν μπορώ να κάτσω άπραγος και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορούνται με τέτοιον τρόπο μετά από όλα όσα έχουν περάσει. Όσο κι αν πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12. Δεν είναι καν τα χειρότερα κομμάτια. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν πολύ καλύτερα από αυτό», έγραψε ο 44χρονος τραγουδιστής για να εξηγήσει τα ντοκουμέντα.

https://www.instagram.com/p/ChGkRHNLVKj

«Αυτό είναι το σπίτι μου. Αν θέλω να έρθω εδώ και να σου δώσω αλοιφή για το πρόσωπό σου γιατί είναι τραχύ και μου λες ‘είναι εντάξει, είναι εντάξει’, όχι δεν είναι εντάξει. Το καλό που σας θέλω να αρχίσετε να με σέβεστε, το ξεκαθαρίσαμε;», ακούγεται να λέει η Spears στο πρώτο βίντεο.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε μία διαδρομή με το αυτοκίνητο και η Spears είναι εξοργισμένη με τον Sean Preston επειδή δε φορούσε παπούτσια όταν ήταν έξω. Η τραγουδίστρια λέει στον Sean ότι νοιάζεται για εκείνον, με το παιδί να της απαντάει χωρίς να διστάζει «Όχι, δεν νοιάζεσαι». Μόλις η τραγουδίστρια ζητάει από τον Jayden να τοποθετηθεί, εκείνος υποστηρίζει τον αδερφό του δίχως σκέψη.