Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της την απολαμβάνει να τραγουδά το «Αυτή η νύχτα μένει» στον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της την απολαμβάνει να τραγουδά το «Αυτή η νύχτα μένει» στον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Γιώργος Νικολαίδης αν και δεν εμφανίζεται συχνά, είναι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του μαμάς. 

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, χθες είχε την τιμητική της με την ονομαστική της εορτή και το γιόρταζε όπως ήθελε και όπως της άξιζε. Στην Πάρο με λίγους και καλούς φίλους και τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Ο οποίος με έναν τρόπο, είχε την τιμητική του, όταν η Δέσποινα Βανδή, του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

Αυτή η νύχτα μένει

Η Δέσποινα έκανε ετοιμασίες από το πρωί στην Πάρο, όπου αποφάσισε να περάσει λίγες μέρες διακοπών, οι οποίες συνδυάστηκαν με την γιορτή της. Τις καλύτερες ευχές της δέχτηκε φυσικά από τα παιδιά της και διαδικτυακά από τον Βασίλη της, ο οποίος της έγραψε στο προφίλ του στο Instagram: «Χρόνια πολλά ψυχή μου». Ετοίμασε το μεσημεριανό τραπέζι με τα χεράκια της για να τιμήσει τους λίγους και καλούς φίλους που βρέθηκαν μαζί της. Ανάμεσά τους και η κολλητή της φίλη, Μαρία Χολέβα η οποία επίσης είχε την γιορτή της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχήθηκε στη Δέσποινα Βανδή αλλά η απάντησή της ήταν το καλύτερο κομμάτι

https://www.instagram.com/p/ChSHw-osNT3

Το βράδυ η παρέα πριν βρεθεί σε μία ταβέρνα του νησιού, συνάντησε και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος έχει σπίτι στο νησί και είναι στενός φίλος τόσο της Δέσποινας, όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως όλοι θυμόμαστε η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη.

lazopoulos_vandi.jpg

Η Δέσποινα είχε τα κέφια της και κάποια στιγμή ενώ ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της, αποφάσισε να τραγουδήσει. Με την συνοδεία της ορχήστρας, σε αυτό το video των ολίγων δευτερολέπτων, την ακούμε να ερμηνεύει το κουπλέ από ένα πολύ γνωστό τραγούδι. Και φυσικά αυτό είναι το «Αυτή η νύχτα μένει». Αφιερωμένο στον Βασίλη της, ο οποίος άλλωστε είναι και ο πρωταγωνιστής της ομότιτλης σειράς, όπου θα ακουστεί ξανά το τραγούδι στον Alpha. Αυτό το video ωστόσο το τράβηξε ο γιος της Γιώργος γιατί σε αυτόν ανήκει το ιδιωτικό προφίλ στο Instagram «That fucking flamingo».

Ο μικρός της γιος δεν αγαπά την δημοσιότητα, αλλά είναι πάντα στο πλευρό της μητέρας του, όπως και η αδελφή του Μελίνα και στηρίζει τις επιλογές της. Θέλει να την βλέπει χαρούμενη και ευτυχισμένη. Και μία τέτοια μέρα, δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/CEII3d9pXAx

Η Δέσποινα δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει αυτό το τραγούδι. Πολλές φορές κατά το παρελθόν σε συναυλίες της αλλά και στα προγράμματά της στα νυχτερινά κέντρα, έχει ερμηνέψει το τραγούδι σε σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη, το οποίο στην ομότιτλη ταινία είχε πει η Δήμητρα Παπίου και το είχε κάνει μεγάλη επιτυχία.

Στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει το τραγούδι, υποδειγματικά, όπως είδαμε και στο εντυπωσιακό τρέιλερ του σειράς.