Ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχήθηκε στη Δέσποινα Βανδή αλλά η απάντησή της ήταν το καλύτερο κομμάτι

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχήθηκε στη Δέσποινα Βανδή αλλά η απάντησή της ήταν το καλύτερο κομμάτι

Πώς να μη χαρεί ο Μπισμπίκης όταν βλέπει τέτοιο σχόλιο από τη Βανδή;

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και τα social media είχαν τον νου τους στις αγαπημένες celebrities για να δουν τι θα ανεβάσουν για τη γιορτή τους αλλά και ποιος θα τους ευχηθεί στην πορεία. Φωτογραφίες, γλυκά λόγια και ευχές που θα εντυπωσιάσουν τις εορτάζουσες και το κοινό τους.

Η Δέσποινα Βανδή σήμερα έχει γιορτή, οπότε όλοι περίμεναν τι θα ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram o σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Και δεν είχαν άδικο.

Η αφιέρωση του Βασίλη Μπισμπίκη για τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή

https://www.instagram.com/p/ChR0km8Lt1B

«Χρόνια πολλά, ψυχή μου», έγραψε ο 44χρονος ηθοποιός, την ώρα που συνόδευε την ανάρτηση με μία κοινή του φωτογραφία με τη Δέσποινα. Σε αυτήν, το ζευγάρι κρατιέται χέρι-χέρι με φόντο μία πισίνα και μία θάλασσα και κοιτάζει ο ένας τα μάτια του άλλου.

Η απάντηση της τραγουδίστριας

Ενώ όλοι περίμεναν την αφιέρωση του Μπισμπίκη, το μεγάλο σχόλιο ήρθε από τη Βανδή. Όταν η 53χρονη τραγουδίστρια είδε την αφιέρωση που έκανε για αυτήν ο καλός της, γρήγορα έκανε repost, αλλά όχι χωρίς να προσθέσει και το δικό της σχόλιο.

vandi_giorti_mpismpikis.jpg

«Ευτυχία μου!!!», έγραψε πάνω στην κοινή τους φωτογραφία και το ζευγάρι δεν ήταν ποτέ πιο ερωτευμένο. Δεν είναι και μικρό πράγμα κάποιος να βλέπει στα μάτια σου την ευτυχία του, άλλωστε!

Δέσποινα Βανδή: Η επίσκεψη στην Επίδαυρο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό post

Η Δέσποινα Βανδή μαγνήτισε τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Μπισμπίκης μιλάει πάντα με τα καλύτερα, γεμάτα θαυμασμό λόγια για τη σύντροφό του. Όταν, δε, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η Δέσποινα τον μαγνήτισε.

«Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή. Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα-ίσα, με μαγνήτισε. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.