Η Δέσποινα Βανδή ως μάνα δεν μπορεί να αντισταθεί στον αποχωρισμό με την κόρη της Μελίνα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δέσποινα Βανδή ως μάνα δεν μπορεί να αντισταθεί στον αποχωρισμό με την κόρη της Μελίνα

Το νέο video με την Μελίνα να τραγουδά και ο αποχωρισμός με την μητέρα της, λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο. Οι μάνες - followers της συμπαραστάθηκαν. 

Το πόσο υπέροχη φωνή έχει η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαίδη, το έχουμε διαπιστώσει αρκετές φορές, με μαμά και κόρη να τραγουδούν ακόμη και μαζί. Την συγκεκριμένη περίοδο, λίγο πριν αναχωρήσει για τις σπουδές της η Μελίνα, κάθε τέτοια στιγμή, έχει μία ιδιαίτερη σημασία. Κάθε μάνα είτε είναι γνωστή στα media είτε όχι, όταν το παιδί της πηγαίνει να σπουδάσει μακριά της, το ίδιο θα αισθανόταν.

https://www.instagram.com/p/CgEmHPSMNjB

Η αγγελική φωνή

Η Μελίνα Νικολαίδη σε λιγότερο από ένα μήνα, θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τις σπουδές της, στην υποκριτική. Η Δέσποινα προσπαθεί να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη της και αυτές τις ημέρες την καμαρώνει να συνεχίζει τις πρόβες της στην Αθήνα. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί λοιπόν όπως γράφει και στην ανάρτησή της και μοιράστηκε μαζί μας ένα video στο Instagram, με την Μελίνα να τραγουδά με την υπέροχη φωνή της το τραγούδι «Your power» της Bille Eillish. Η φωνή της αγγελική, όπως της έγραψαν σε αρκετά σχόλια, οι followers της και οι διάσημοι φίλοι της.

https://www.instagram.com/p/ChE20xsg0jv

Υπήρξαν μάλιστα και μαμάδες οι οποίες κατάλαβαν πως νιώθει η Δέσποινα ως μαμά αυτή την εποχή, γιατί είτε έζησαν, είτε θα ζήσουν κάτι παρόμοιο. «Μας φεύγουν τα παιδιά μας Δέσποινα», όπως έγραψε χαρακτηριστικά μία κυρία.

melinanikolaidi.JPG

Με ταπεράκια στο Λονδίνο

Η τραγουδίστρια πριν στις 14 Ιουλίου είδε την κόρη της να αποφοιτά και επίσης είχε συγκινηθεί, γράφοντας ένα τρυφερό μήνυμα για την Μελίνα της, η οποία πια είναι έτοιμη να ανοίξει τα δικά της φτερά και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου, τα μπαγκάζια σου...» έγραφε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F

Και στην συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει στο Queen.gr, είχε μιλήσει για την αγάπη της κόρης της για το τραγούδι, χωρίς την δική της προτροπή ή πίεση:

Η Μελίνα, έχει μία υπέροχη φωνή. Σε ποια ηλικία κατάλαβες ότι έχει πραγματικά ταλέντο στο τραγούδι;
Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες.

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

Η Δέσποινα είναι μία παραδοσιακή μαμά, όπως και η δική της. Και δεν έχει αρνηθεί ότι στο νέο βήμα της κόρης της, θα είναι δίπλα της να την στηρίξει, όπως κάνει και με τον γιο της Γιώργο. Την αρχή θα την κάνει με τα συχνά ταξίδια, τα οποία υποψιαζόμαστε ότι θα κάνει στο Λονδίνο για να τη δει. Γιατί τα ταπεράκια με την μαγειρική της, είμαστε σίγουρες ότι θα τα στέλνει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παιδί φοιτητής σε άλλη πόλη δίχως τα ταπεράκια της μαμάς, δεν γίνεται.