Το αινιγματικό μήνυμα της Kim Kardashian και οι αιχμές για τη σχέση της με τον Pete Davidson

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το αινιγματικό μήνυμα της Kim Kardashian και οι αιχμές για τη σχέση της με τον Pete Davidson

Η διάσημη τηλεπερσόνα αφήνει υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή, λίγο μετά τον ξαφνικό χωρισμό από τον σύντροφό της.

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson μας απασχόλησαν έντονα φέτος αφού έζησαν έναν φλογερό έρωτα ο οποίος ολοκληρώθηκε με έναν ξαφνικό και αναπάντεχο χωρισμό. Η τηλεπερσόνα και ο διάσημος κωμικός αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μόλις 9 μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους. Ο λόγος; Πολύ απλός για να'ναι πιστευτός.

Το περιοδικό People ανέφερε χαρακτηριστικά πως αιτία του χωρισμού τους, ήταν το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα και η απόσταση, με αποτέλεσμα να μην έχουν όσο προσωπικό χρόνο θα ήθελαν.

Το αινιγματικό μήνυμα της Kim Kardashian

minima_kim.jpg

Αν κρίνει κανείς από τα πρόσφατα posts της Kim Kardashian στο Ιnstagram, η τηλεπερσόνα έδειχνε ανενόχλητη μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο κωμικό. Μια νέα της ανάρτηση ήρθε και «έβαλε φωτιά» στον ξένο Τύπο αφού όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως βρήκε τον τρόπο να κερδίσει την προσοχή του πρώην σύντροφου της. Η 41χρονη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «O χρόνος πάντα θα δείξει».

Η Kim Kardashian εθεάθη με τον Orlando Bloom μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davidson

Pete και Κim έκαναν το επόμενο βήμα

Ο κωμικός και η τηλεπερσόνα έκαναν μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν, (εκτός από το να συγκατοικήσουν) και αυτή δεν είναι άλλη από το να εμφανιστούν μαζί στο reality «The Kardashians» του Hulu. Σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Kardashian, η εμφάνιση του Pete θα προβληθεί στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του reality.

«Στο τέλος, ο Pete ξέρει ότι αυτό το επίπεδο έκθεσης για την καριέρα του δεν μπορεί να είναι κακό. Ελέγχει την αφήγηση σε αυτήν την περίπτωση, και δείχνει μόνο μια αγαπημένη πλευρά του εαυτού του που είναι αυθεντική. Ένιωθε ότι μετά από όλη την αναφορά σε αυτόν στην 1η σεζόν, δεν μπορεί απλώς να ξεφεύγει», ανέφερε η πηγή στο HollywoodLife.

https://www.instagram.com/p/Cf4gpU7v87y

«Διασκεδάζει κάνοντας αυτό μαζί της και όλοι ξέρουν ότι αυτό θα κάνει τους θαυμαστές να ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να την παρακολουθήσουν. Είναι μια κατάσταση win-win. Η Kim ήταν απολύτως σύμφωνη με την απόφαση του Pete να συμμετέχει στο reality», συμπλήρωσε η πηγή.

«Η Κim δεν θα ανάγκαζε ποτέ τον Pete να κάνει κάτι που δεν θέλει. Η συμμετοχή του Pete στην εκπομπή ήταν κάτι που συζήτησαν μεταξύ τους, αλλά ποτέ δεν προσπάθησε να τον πείσει ή να του ασκήσει πίεση. Πραγματικά άφησε αυτή την απόφαση εντελώς στον Pete», είχε τονίσει η πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

To χρονικό της σχέσης τους

Λίγο αφότου η Kim παρουσίασε το Saturday Night Live τον Οκτώβριο του 2021, το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη μαζί σε ένα λούνα παρκ. Ακολούθησε η επισημοποίηση της σχέσης τους, αρκετές κοινές εμφανίσεις και posts ενώ στις 2 Μαΐου, το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala, κάνοντας μια iconic εμφάνιση. Οι κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν μαζί αφού τον Αύγουστο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian