Ο Ben Affleck εθεάθη να μιλάει έντονα στην JLo και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη

Ο Ben Affleck εθεάθη να μιλάει έντονα στην JLo και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez στο Παρίσι

(Photo by Pierre Suu/GC Images) Getty

Είδαν το νιόπαντρο ζευγάρι κατά τη διάρκεια μίας έντονης συζήτησης στο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία.

Μετά από πολλές ετοιμασίες και ατελείωτες ώρες διερεύνησης του χώρου, των νυφικών και οποιωνδήποτε άλλων σχετικών λεπτομερειών, ο δεύτερος γάμος της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck είναι γεγονός.

Τρεις μέρες γιόρταζαν τη μεγάλη ημέρα στο κτήμα του 50χρονου ηθοποιού στην Georgia όπου πλήθος καλεσμένων έδωσε το παρών για να μοιραστεί την ευτυχία του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/ChmtTCEgFJ4

«Όλη η προσοχή θα είναι πάνω στην JLo. Ο Ben θέλει όλη η προσοχή να είναι πάνω της κατά τη μεγάλη τους μέρα», είπε πηγή στο Page Six πριν τον γάμο και αυτό φαίνεται πως έγινε. Η 53χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός φόρεσε τρία νυφικά, ενώ τα ταξίδια του μέλιτος δε σταματούν, με αποτέλεσμα να έρχονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες που «πιάνουν» το ζευγάρι σε πιο αυθόρμητες πόζες.

Ο μήνας του μέλιτος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Αφού, λοιπόν, πρώτα είδαμε την κούραση του Affleck -και, ναι, ταυτιστήκαμε και μόνο στη σκέψη-, νέα πλάνα δείχνουν τον ηθοποιό να κάθεται με την JLo σε τραπέζι στο ξενοδοχείο στη Λίμνη Como (Βόρεια Ιταλία) και να μιλάει πολύ έντονα για κάτι. Ο εκνευρισμός του είναι πολύ εμφανής από τις κινήσεις που κάνει με τα χέρια του, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το θέμα που τον έκανε να αντιδράσει έτσι.

Παράλληλα με το σκηνικό, κυκλοφόρησαν λήψεις που έδειχναν τον Affleck να σηκώνει ψηλά το κινητό του και να διακρίνονται θολά φωτογραφίες του γάμου. Τι να τον προβλημάτισε τόσο πολύ σε αυτές, κανείς δεν ξέρει.

Ακόμα ένα honeymoon για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck και έχουμε ήδη κουραστεί

Ο δεύτερος γάμος των Bennifer

Ενώ στον πρώτο γάμο τους στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου, η Jennifer Lopez και ο Ben Affeck ήταν μόνοι τους στην τελετή, στον δεύτερο στην Georgia ήταν καλεσμένοι πάνω από 135 δικοί τους άνθρωποι. Οι εορτασμοί άρχισαν την Παρασκευή 19 Αυγούστου, ενώ η τελετή κράτησε 45 λεπτά και έλαβε χώρα κάτω από ένα λευκό μεταλλικό πλαίσιο διακοσμημένο με δελφίνια (λουλούδια).

Η JLo φόρεσε τρία νυφικά του οίκου Ralph Lauren.

https://www.instagram.com/p/Chrq_WevJ_y

Και οι δυο μαμάδες, Guadalupe και Chris, παρευρέθηκαν, όπως και η αδερφή της σταρ, Lynda, αλλά και οι κολλητοί του ηθοποιού, Matt Damon και Kevin Smith. Ο αδερφός του, Casey, ωστόσο, δεν τους τίμησε με την παρουσία του επικαλούμενος οικογενειακές υποχρεώσεις, κάτι που συζητήθηκε πολύ.