Jack Gleeson: Ο Joffrey Baratheon του Game of Thrones παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του

Jack Gleeson: Ο Joffrey Baratheon του Game of Thrones παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του
@patsylynch

Από τον Purple Wedding του GOT, στον πραγματικό του γάμο στην Ιρλανδία.

Μπορεί ο μόνος γάμος στον οποίο θυμόμαστε τον Jack Gleeson να είναι ο Purple Wedding στο Game of Thrones όταν ο Joffrey δηλητηριάστηκε από τη γιαγιά της συζύγου του, Margaery Tyrell, όμως, τώρα ο ηθοποιός παντρεύτηκε στην πραγματικότητα την εκλεκτή της καρδιάς του, Roisin O’ Mahony.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο County Kerry στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στην Sacred Heart Church, την οποία ο 30χρονος ηθοποιός και η καλή του επέλεξαν χωρίς να θέλουν να κάνουν υπερβολές.

Τα σχόλια του ιερέα που τους πάντρεψε

Ο ιερέας που τους πάντρεψε, Patsy Lynch, ανέβασε στον λογαριασμό τους στο Twitter τα ευτυχή νέα μαζί με μερικές φωτογραφίες του φρεσκοπαντρεμένου ζεύγους.

«Πολύ απλός, γεμάτος προσευχές και αξιοπρεπής γάμος για τον celebrity του κινηματογράφου Jack Gleeson και τη Roisin: The Glen Church», έγραψε ο ιερέας στις φωτογραφίες.

Έπειτα, ο ιερέας άρχισε να απαντάει σε σχόλια που του έκανε το κοινό, λέγοντας και περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα.

«Αυτός ο απλός γάμος ήταν υπέροχος λόγω της απλότητάς του και λόγω του γεγονότος ότι οι οικογένειες ενώθηκαν για να γιορτάσουν», είπε ανάμεσα στα άλλα.

Ο Gleeson εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα πράσινο πουκάμισο με ένα πιο σκουρόχρωμο παντελόνι και καφέ παπούτσια, ενώ η νύφη επέλεξε ένα φόρεμα με ροζ και μπλε αποχρώσεις και διακριτικά σκουλαρίκια και κολιέ για επιπλέον λάμψη. Στα χέρια της κράτησε ένα μπουκέτο με ροζ λουλούδια και πόζαρε με τους δικούς τους ανθρώπους που έδωσαν το παρών για να μοιραστούν την ευτυχία τους.

Ο Jack Gleeson έγινε γνωστός για τον ρόλο του Joffrey Baratheon στη σειρά Game of Thrones του HBO. Εκεί έπαιζε έναν από τους κακούς και ο ηθοποιός υποδύθηκε τόσο καλά τον χαρακτήρα του που όλος ο πλανήτης τον μισούσε.

jack_gleeson_wedding5.jpg

Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές στο GOT:

Όταν τα έβαλε με την Arya

Όταν διέταξε τον αποκεφαλισμό του Ned Stark

Η απειλή στον Tyrion

O Purple Wedding με τον θάνατό του