Lopez και Affleck πήραν μία μεγάλη απόφαση μετά τον γάμο τους που αφορά τα παιδιά τους

Κατερίνα Μπούσιου
Lopez και Affleck πήραν μία μεγάλη απόφαση μετά τον γάμο τους που αφορά τα παιδιά τους

 (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Η διαμονή μαζι με τα πέντε παιδιά τους, ήταν το ζητούμενο για το νιόπαντρο ζευγάρι και η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck βρήκαν τη λύση. 

Μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Las Vegas και τον θρησκευτικό στο κτήμα του Affleck στο κτήμα του στην Georgia και τα δύο ταξίδια του μέλιτος σε Γαλλία και Ιταλία, ήρθε η ώρα της συμβίωσης για τους Bennifer. Σε πρώτη ανάγνωση, κάποιος θα θεωρούσε, λόγω και της τεράστιας περιουσίας που έχουν και οι δύο, πως αυτό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα. Μόνο που αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο όσο αρχικά νόμιζαν.

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

Ανακαίνιση τώρα

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι αναζητούσε το τέλειο σπίτι στο οποίο θα στέγαζε τον έρωτά του. Και αυτό δεν θα γινόταν σε κανένα από τα ακίνητα που έχουν στην ιδιοκτησία τους. Η λύση βρέθηκε και η τραγουδίστρια με τον ηθοποιό θα μείνουν τελικά στο σπίτι που μένει ήδη η Lopez στο Bel Air. Και αυτό έγινε για έναν και μόνο λόγο. Για τα τρία παιδιά του Affleck από τον γάμο του με την Jennifer Garner.

Το σπίτι της Jlo, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εκείνο της Garner και έτσι ο Affleck δεν θα είχε να διανύσει μεγάλη απόσταση για να βλέπει τα παιδιά του και το κυριότερο, εκείνα δεν θα ταλαιπωρούνταν με μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα που μένουν μαζί με τον πατέρα τους, σύμφωνα με το Hollywood Life. Και τα τρία παιδιά του ηθοποιού με τα δύο παιδιά της Lopez έχουν αποκτήσει μεταξύ τους μία πολύ όμορφή σχέση. Και αυτό ήταν μεγάλο στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί πριν κάνουν τον γάμο τους. Δεν διαφέρουν από κανένα άλλο ζευγάρι στον κόσμο που έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο και θα έπρεπε να μάθουν να συμβιώνουν αρμονικά μαζί.

Για το χατήρι των παιδιών τους μάλιστα, αποφάσισαν να κάνουν μία ριζική ανακαίνιση στο σπίτι για να...βολευτούν όλοι. Έκαναν μάλιστα δώρο στα παιδιά τους, την επιλογή να διακοσμήσει ο καθένας με το προσωπικό του γούστο και τα θέλω του, το δωμάτιό του. Το σπίτι του Bel Air, είναι ένα όνειρο. Μέσα σε ένα δάσος που μοιάζει τροπικό και με μία διακόσμηση που έχει πολλά στοιχεία από μία άλλη εποχή. Πάρτε μία γεύση στο video που ακολουθεί.