H Lopez δείχνει το γάμο της με τον Affleck και το σκηνικό θα σου θυμίσει το «Notebook»

Κατερίνα Μπούσιου
H Lopez δείχνει το γάμο της με τον Affleck και το σκηνικό θα σου θυμίσει το «Notebook»

Με ένα μακροσκελές κείμενο και νέες φωτογραφίες και την ατάκα: «Αυτός είναι ο παράδεισος και είμαστε εδώ»,η Jennifer Lopez περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι συνέβη και πως ένιωσε στον γάμο της. 

Με ένα κείμενο που θα συναγωνιζόταν την καλύτερη ρομαντική νουβέλα, η Jennifer Lopez αποφάσισε αφενός να μας αποκαλύψει τι συνέβη στο γάμο της με τον Affleck (με διάφορα juicy μυστικά) αλλά κυρίως και το πως ένιωσε. Και ζητά παράλληλα να της στείλουμε τις απορίες για την διακόσμηση που ήταν δικές της ιδέες και εκείνη θα μας απαντήσει με ένα επόμενο κείμενο της για όλα.

lopez9.jpg

Εδώ είναι ο παράδεισος

Η Lopez χρησιμοποιεί πολλές φορές την λέξη timing στο κείμενο της, εννοώντας αυτό που όλοι λέμε εδώ και καιρό ότι μετά από 20 χρόνια ήταν καρμικό να ξαναβρεθούν. Αφού είχαν ολοκληρώσει έναν κύκλο ζωής με γάμους, διαζύγια και την απόκτηση των παιδιών τους. Δεύτερη φράση - κλειδί στο κείμενό της είναι μία φράση του Ben Affleck από την ταινία «Live by night» την οποία είχε σκηνοθετήσει. Και έγινε η φράση του γάμου της: «Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Αυτή τη στιγμή».

lopez1.jpg

Η όλη διαδικασία του γάμου ξεκίνησε με τον φόβο που έχει κάθε νύφη. Για τον καιρό. Και όπως γράφει: «Την εβδομάδα του γάμου έβρεχε κάθε μέρα λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Όλοι ανησυχούσαν επίσης για τη ζέστη, για να μην ξεχάσω τους κεραυνούς και τις αστραπές, που συνέβαιναν κάθε μέρα την ίδια ώρα που θα γινόταν και η τελετή του γάμου μας. Είχαμε έναν κόμπο στο στομάχι. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ένιωσα κάποια στιγμή την ηρεμία και την βεβαιότητα ότι ήμασταν στα χέρια του Θεού. Στις 6.40 το πρωί του Σαββάτου στις 20 Αυγούστου, έσκασε ο ήλιος και οι ακτίνες του δημιούργησαν διαμαντάκια που χόρευαν στο ποτάμι που ήταν δίπλα στον διάδρομο που οδηγούσε στο χώρο του γάμου. Περπάτησα στο μονοπάτι που θα οδηγούσε στην υπόλοιπη ζωή μου. Α, επιτέλους συμβαίνει».

Αν νομίζεις πως η Jennifer Garner στεναχωριέται για τον γάμο του Ben Affleck με τη Jlo κάνεις λάθος!

lopez2.jpg

«Οι παλιές πληγές επουλώθηκαν»

Η Lopez θυμόταν κάτι σημαντικό που είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλο, 20 χρόνια πριν όταν σχεδίαζαν τότε τον γάμο τους που δεν έγινε ποτέ, γιατί χώρισαν στα ξαφνικά. Είχαν κανονίσει το τραγούδι που θα έπαιζε στον γάμο τους και αυτό ήταν «True Companion» του Marc Cohn’s. Η Jennifer κάλεσε τον τραγουδιστή στο γάμο της για να το ερμηνέψει και αυτό ήταν το γαμήλιο δώρο της στον άντρα της ζωής της.

Μόνο που ενώ αρχικά ήταν για την μουσική υπόκρουση με την είσοδο της νύφης στον χώρο, ερμηνεύτηκε αργότερα. Και έγινε την πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που τα παιδιά τους (τα τρία του Affleck και τα δίδυμα της Lopez) τους συνόδευαν. Και αυτή ήταν η στιγμή που ένωσε τα 20 προηγούμενα χρόνια με το σήμερα, την καρμική επανένωσή τους. Όπως γράφει: «Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλον, παντρεύαμε αυτά τα παιδιά σε μια νέα οικογένεια. Ήταν οι μόνοι άνθρωποι που ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν στο γάμο μας. Προς μεγάλη μας χαρά το έκαναν. Καθώς το μεγαλύτερο από τα παιδιά μας ολοκλήρωσε τη διαδρομή o Μarc ξεκίνησε το τραγούδι. Ένα τραγούδι που ακούσαμε για πρώτη φορά μαζί, κάτι που φαινόταν σαν χθες και για πάντα. Και η ζωή ήρθε παράξενα, όμορφα, μυστηριωδώς θεϊκά».

lopez4.jpg

Στο χιλίων λέξεων και...κάτι κείμενο της, έχει και το ωραιότερο σημείο για αυτό που συνέβη μεταξύ τους. «Μερικές παλιές πληγές επουλώθηκαν εκείνη την ημέρα και το βάρος του παρελθόντος, τελικά σηκώθηκε από τους ώμους μας. Πλήρης κύκλος και καθόλου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Καλύτερα».

lopez5.png

Η Lopez περιγράφει και το υπέροχα διακοσμημένο σκηνικό της επόμενης μέρας με το brunch δίπλα στο ποτάμι για τους καλεσμένους τους, μία ακόμη υπέροχη στιγμή του τριήμερου γλεντιού του γάμου τους. Την λαχτάρα της να προσφέρει αγάπη ως ανταπόδωση της αγάπης που δέχτηκαν από την οικογένεια και τους φίλους τους εκείνη την ημέρα. Με χρυσή δημιουργία εκείνη, στα άσπρα ντυμένος ο γαμπρός, την πρώτη επίσημη ημέρα της νέας τους ζωής.

lopez6.jpg

Στο τέλος επιφυλλάσει μία έκπληξη στις μέλλουσες νύφες. Όσες εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση και την διακόσμηση σε δικές της ιδέες, μπορούν να της στείλουν email με τις απορίες τους και εκείνη θα απαντήσει με όλες τις χρηστικές πληροφορίες. Για αυτό πρόσεξε καλά τις εικόνες του γάμου και στείλε email για διεκρυνίσεις στην JLO.