Το μήνυμα του Ορφέα Αυγουστίδη στις φανς του Σασμού κάνοντας sup θα σε βρει και εσένα σύμφωνη

Κατερίνα Μπούσιου
Το μήνυμα του Ορφέα Αυγουστίδη στις φανς του Σασμού κάνοντας sup θα σε βρει και εσένα σύμφωνη

Τα σχόλια στην ανάρτησή του Ορφέα και η απάντησή του. Το φετινό του καλοκαίρι ως νιόπαντρος με την γυναίκα του και το γιο τους και το νέο τρέιλερ του Σασμού που δίνει spoiler για τον Αστέρη. 

Από το καλοκαίρι μέχρι τον Σασμό ένα sup δρόμος για τον Ορφέα Αυγουστίδη και οι διακοπές τελείωσαν. Μία εβδομάδα πριν κάνει πρεμιέρα ο Σασμός στις 12 Σεπτεμβρίου, για τον νιόπαντρο Ορφέα Αυγουστίδη, είναι δύσκολο να πει αντίο στο φετινό του καλοκαίρι και να επιστρέψει στα γυρίσματα και στις θεατρικές του υποχρεώσεις. Με όπλο του το χιούμορ και πάνω σε μία σανίδα sup λέει αντίο στις διακοπές και ετοιμάζεται να πέσει στην αγκαλιά της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, δηλαδή της Αργυρώς απότον Σασμό καθώς αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα. Και ως Αστέρης θα είναι ιδιαίτερα δυναμικός και θα την διεκδικήσει την αγάπη του. Τις προθέσεις του, τις πρόδωσε το νέο τρέιλερ του Σασμού που μόλις δημοσιεύτηκε.

Sup-ίσμα

Ο Ορφέας θα το θυμάται το φετινό του καλοκαίρι, γιατί συνδέθηκε με τις δύο πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Τον γάμο του με την εδώ και 4 χρόνια αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά και την βάφτιση του γιου τους Αχιλλέα.

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά: Ο παραδοσιακός γαμπρός και η λαμπερή νύφη

Και το γλέντησε με την ψυχή του αυτό το καλοκαίρι (δες και στη photo gallery τι εννοώ), πριν ξαναγίνει ο Αστέρης του Σασμού και ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και πριν γίνει για δεύτερη φορά ο Άλαν Τούρινγκ στην θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» που επίσης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά. Πριν πει το δικό του αντίο και μας ευχηθεί καλό φθινόπωρο, φωτογραφίζεται πάνω στην σανίδα του sup κάνοντας και το αντίστοιχο λογοπαίγνιο, με το «σάπισμα» δηλαδή την απόλυτη χαλάρωση με ύπνο και ξεκούραση. «Τέρμα το sup-ισμα, καλό φθινόπωρο» μας εύχεται.

https://www.instagram.com/p/CiDCD3WojQL

Οι θαυμάστριές του τον χαρακτήρισαν και ως πονηρή...supιά για να ανταποδώσουν το χιούμορ του και τον περιμένουν πως και πως στον Σασμό. Αλλά εκείνος τους απάντησε. Γιατί αν βιάζονται να αρχίσει ο Σασμός, σημαίνει ότι βιάζονται να τελειώσουν το καλοκαίρι τους. Κάτι που εκείνος δεν το ήθελε ακόμη, όσο και αν αγαπά τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. «Bρε ανυπόμονοι, αν βιάζεστε να ξεκινήσει ο Σασμός είναι σα να βιάζεστε να τελειώσει το καλοκαίρι». Δεν συμφωνείς και εσύ μαζί του;

avgoustidis4.JPG

Τις φανς με την εξέλιξη του ρόλου του θα τις (και θα μας) αποζημιώσει. Φέτος ο Αστέρης θα είναι ο μόνος ουδέτερος παράγοντας ανάμεσα στην μεγάλη κόντρα της οικογένειάς του με όλους τους Βρουλάκηδες και ειδικά με τον Παύλο Βρουλάκη που επιστρέφει. Όμως δεν θα είναι ο συγκαταβατικός και ήπιων τόνων Αστέρης που γνωρίζαμε. Μέχρι και το χέρι στο τραπέζι χτυπά για να υπερασπιστεί την αγάπη του για την Αργυρώ.

https://www.instagram.com/p/CiF8QYbKfkY

Το πως θα την πείσει, θα σου το πούμε στην συνέχεια. Δες όμως το νέο τρείλερ του Σασμού για να καταλάβεις πως φέτος, από αγωνία σε αγωνία θα είμαστε κάθε βράδυ. Το οποίο συνοδεύεται και με το καινούργιο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου, «Χαμένη ζωή».

Η συγχώρεση θα αργήσει να έρθει αλλά όταν έρθει θα συγκινηθείς

Η Αργυρώ τα βάζει με όλους τους Σταματάκηδες, ακόμη και με την Βασιλική μετά την δολοφονία του Άγγελου. Είναι το τρίτο μεγάλο χτύπημα της ζωής της. Έχει χάσει τον πατέρα της Μάρκο και τον αδελφό της τον αγαπημένο της Πετρή εξαιτίας των Σταματάκηδων. Και μάλιστα από το χέρι του αγαπημένου της. Ο θυμός της θα την φτάσει στα άκρα και ο Αστέρης θα προσπαθεί να την ηρεμήσει με κάθε τρόπο. Μέχρι να ξεκαθαριστεί η δολοφονία του Άγγελου και να κλείσουν τον Κώστα στη φυλακή, θα προσπαθήσει πολλές φορές να την συναντήσει. Θα κατορθώσει όμως να την κάνει να τον αγαπήσει ξανά.

https://www.instagram.com/p/CengBarKXLC

Σταδιακά θα ξαναγίνουν ζευγάρι, αλλά δεν θα το πουν σε κανέναν. Ο δεσμός τους θα έφερνε μεγαλύτερους κινδύνους στην οικογένειά τους από ότι μπορούν να φανταστούν. Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον Μαθιό από τους πολλούς κινδύνους που θα αντιμετωπίσει φέτος. Από την αστυνομία που σφίγγει τον κλοιό γύρω του για την δολοφονία του Στεφανή, αλλά και από τον Παύλο Βρουλάκη. Θα έρθει όμως σε πλήρη κόντρα με την μητέρα του την Καλλιόπη, μόλις εκείνη καταλάβει πως δεν ξέχασε την Αργυρώ. Ούτε που περνά από το μυαλό της, ότι εκείνος της έσωσε την ζωή. Και πως η δική του ζωή δεν έχει νόημα χωρίς εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CiCl98WoQOl

Οι καβγάδες θα είναι συνεχείς και διαρκώς θα προσπαθεί να την μεταπείσει και για έναν άλλο λόγο. Όσο η μητέρα του θέλει να πάρει και εκείνη εκδίκηση από τον Παύλο Βρουλάκη για τον θάνατο του άντρα της, τόσο θα απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί με την Αργυρώ. Θα το καταφέρει; Εμείς πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Αλλά αυτός ο αγώνας έχει ένα μεγάλο τίμημα. Και έναν ακόμη ενδιάμεσο χωρισμό με την Αργυρώ. Αλλά αυτό δεν είναι ακόμη η στιγμή για να σου το αποκαλύψουμε.

Προς το παρόν στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις photo αλλά και τους λόγους που ο Ορφέας θεωρεί ξεχωριστό αυτό το καλοκαίρι του.