Ειδικός ανέλυσε τη γλώσσα σώματος του πρίγκιπα Louis στην πρώτη ημέρα στο σχολείο

Πατούλια Κατερίνα
Ειδικός ανέλυσε τη γλώσσα σώματος του πρίγκιπα Louis στην πρώτη ημέρα στο σχολείο

Τα συμπεράσματα του ειδικού στην γλώσσα σώματος φανέρωσαν όλα όσα περιμέναμε από τον Louis, ακόμα και το γιατί θα γίνει ο αγαπημένος μας royal μεγαλώνοντας.

Ο πρίγκιπας Louis κατάφερε για μια ακόμα φορά να κλέψει την παράσταση στην πρώτη του μέρα στο σχολείο, κι ας ήταν δίπλα στα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του.

Νέα χρονιά, νέο σχολείο

Τηρώντας την παράδοση ετών αλλά σε διαφορετικό σχολείο αυτή τη χρονιά, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William συνόδευσαν τον George, τη Charlotte και τον Louis στο Lambrook School του Berkshire. Το σχολείο κοντά στο Windsor και κοντά στο νέο σπίτι των Cambridges, το Adelaide Cottage είναι νέο και για τα τρία παιδιά του ζευγαριού τα οποία θα κάνουν μια νέα αρχή.

Και μπορεί ο Louis να μην ξεδίπλωσε όλο του το ταπεραμέντο, εκείνο που θαυμάσαμε στους εορτασμούς του Trooping the colour, όμως και πάλι ο μικρός κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την αυτοπεποίθησή του. Σύμφωνα με την Judi James, διάσημη τηλεοπτική περσόνα που διαβάζει τη γλώσσα του σώματος και τη συμπεριφορά, ο Louis δεν ήταν καθόλου νευρικός την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Μιλώντας στο περιοδικό Fabulous, η ειδικός τόνισε πως τα μάτια του Louis κοιτούσαν μόνο μπροστά, με προσήλωση και η έκφρασή του ήταν γεμάτη σιγουριά χωρίς νευρικότητα.

Ο νεότερος royal της οικογένειας του William άφησε τον παιδικό σταθμό Wilcocks του Kensington για να πάει στο νέο του σχολείο, το νηπιαγωγείο, αν θα μιλούσαμε με τους όρους της εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Πάντως, η ειδικός τόνισε πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές στη γλώσσα σώματος ανάμεσα στα τρία πριγκιπόπουλα. Η ειδικός θυμήθηκε την πρώτη μέρα στο μεγάλο σχολείο του πρίγκιπα George, το 2017, όταν εκείνος ήταν μοναχοπαίδι και το πρώτο παιδί που απέκτησαν η Kate με τον William.

Louis, ο πιο χαρούμενος

«Η πρώτη μέρα του George ήταν βαθιά συναισθηματική και η Kate ήταν τότε ήδη έγκυος και ταλαιπωρούνταν από τις πρωινές ναυτίες της. Πάντα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στους γονείς, όταν πηγαίνουν στο σχολείο με το πρώτο τους παιδί.

Ο George τότε ήταν φανερά νευρικός με τον μπαμπά του William να προσπαθεί να τον εμψυχώσει και τον μικρό να χαμογελά αναγκαστικά. Η Charlotte από την άλλη, πάντα είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τους γιους της Kate, είναι πάντα αυθεντικά χαμογελαστή, κοινωνική και έτοιμη να αφήσει το χέρι των γονιών της.

«Η Charlotte πάντα είναι χαμογελαστή και έτοιμη για δράση, έτοιμη να κινηθεί προς το εσωτερικό του σχολείου της», τόνισε η ειδικός εξηγώντας πάντως πως το πιο χαρούμενο παιδί σε σχέση με τα τρία πριγκιπόπουλα είναι ο Louis και λόγω ηλικίας και λόγω θέσης στη διαδοχή.

Ο Louis ήταν ντυμένος σαν τον αδερφό του, καταλάβαινε πως είναι στο επίκεντρο αλλά έχει όχι ένα αλλά δύο στηρίγματα για ό,τι χρειαστεί στη νέα του πραγματικότητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αλλαγή στην βάση της οικογένειας του πρίγκιπα William έφερε αλλαγές και στο σχολείο στο οποίο θα φοιτούν πια και τα τρία παιδιά που απέκτησε με την Kate Middleton στον 11ετή γάμο τους.

Η Kate Middleton βρήκε το μυστικό της ευτυχίας στη βασιλική οικογένεια - Αυτό που δε βρήκε η Meghan

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ανακοίνωσαν πως τα τρία του παιδιά θα φοιτήσουν στο Lambrook School του Berkshire. Φυσικά, το ζευγάρι νιώθει ευγνωμοσύνη για το σχολείο Thomas’s Battersea στο οποίο φοίτησαν ο George και η Charlotte από το 2017 ως το 2019 και χαίρονται που βρήκαν έναν νέο σχολείο για τα τρία τους παιδιά που μοιράζεται το ίδιο ήθος και τις ίδιες Αρχές με το προηγούμενο σχολείο των παιδιών τους», τόνισε η ανακοίνωση.