Η Βίκυ Καγιά είναι πανέτοιμη για το GNTM 5 αλλά στο σπίτι της επικρατεί ένα μικρό Shopping star

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βίκυ Καγιά είναι πανέτοιμη για το GNTM 5 αλλά στο σπίτι της επικρατεί ένα μικρό Shopping star

Τι ετοιμάζει για τον γιο της Κάρολο, την κόρη της Μπιάνκα, αλλά και τι ετοιμάζει στην πρεμιέρα του GNTM 5; Τα δάκρυά της για μία παίκτρια 47 ετών που ζει το όνειρό της. 

Ότι ήξερες ή ότι είχες συνηθίσει να βλέπεις στους 4 προηγούμενους κύκλους του GNTM, καλύτερα να το ξεχάσεις. Ο νέος και πέμπτος κύκλος, έχει αλλαγές και ανατροπές. Όμως έχει και συγκίνηση και δάκρυα, για παίκτριες μεγαλύτερης ηλικίας που ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Έχει μία νέα κριτική επιτροπή, hostess, model instructor και νέο coach που θα οδηγήσουν τα κορίτσια που θα συμμετέχουν στην επιτυχία. Έχει και την γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση Βίκυ Καγιά, η οποία εκτός του πλατώ του GNTM κάνει σχέδια που έχουν σχέση με την μόδα για την κόρη της Μπιάνκα και τον γιο της Κάρολο.

https://www.instagram.com/p/CdSg6XuKyPd

Όλα αλλιώς

Το GNTM 5 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00, σε μία άκρως ανταγωνιστική χρονιά αφού θα έχει να αντιμετωπίσει, αρκετές σειρές μυθοπλασίας απέναντί του και η μάχη του διαγωνισμού ομορφιάς με τον Σασμό και τη Γη της ελιάς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Την φετινή χρονιά το GNTM έχει την συμμετοχή γυναικών από 18 έως και 88 ετών και μία πρόγευση της συγκίνησης που δημιουργούν οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας πήραμε από το νέο τρέιλερ. Εκεί θα δεις την Βίκυ Καγιά να δακρύζει από την ιστορία μίας κυρίας 47 χρονών που νιώθει σαν μικρό κορίτσι και μίας κυρίας 60 ετών η οποία εργάζεται σε βραδινή βάρδια σε απορριματοφόρο και αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της, για να ασχοληθεί με αυτό που πάντα αγαπούσε, την μόδα. Εντελώς διαφορετική η προσέγγιση στις διαγωνιζόμενες, όπως ήδη καταλαβαίνεις και όλα αυτά θα τα δεις από την Δευτέρα.

Οι παίκτριες του GNTM έκαναν το πιο ωραίο reunion με αφορμή έναν γάμο και μια βάπτιση

Εκτός από την Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας συμπληρώνουν την κριτική επιτροπή, η οποία φέτος θα έχει συμπαράσταση από εκλεκτούς καλεσμένους. Guest κριτής θα είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, hostess στην προετοιμασία των οντισιόν θα είναι η Έλενα Γαλύφα, model instructor για την προετοιμασία της τελικής φάσης πριν τα κορίτσια θα μπουν στο σπίτι θα είναι η Mary Vitinaros, ενώ coach στην θέση του Γιώργου Καράβα, θα είναι το γνωστό μοντέλο Χρήστος Μπίρμπας.

Η γκαρνταρόμπα του γιου και της κόρης της και η συνάντηση με τον Χιου Τζάκμαν

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο Breakfast@star για την νέα και τόσο διαφορετική σεζόν του διαγωνισμού και για τις δικές της προσδοκίες. Και υπήρξε απόλυτα ειλικρινής: «Θα έχουμε τεράστιες ανατροπές, είναι όλα αλλιώς, γιατί είναι και η μόδα αλλιώς. Ακολουθούμε τα trends της εποχής, τις τάσεις της εποχής. Είμαι συγκρατημένη αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Και αν όλα πάνε πάρα πολύ καλά, θα χαρώ λίγο παραπάνω. Τι να πω ψέματα;».

https://www.instagram.com/p/Ciaks52KijQ

Η Βίκυ η οποία πρόσφατα είχε βρεθεί στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας, αποκάλυψε ότι συνάντησε από κοντά τον Χιου Τζάκμαν, ενώ είχε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη να κάνει για το γιο και την κόρη της, η οποία έχει σχέση με την μόδα και θυμίζει το Shopping Star που επίσης παρουσιάζει.

https://www.instagram.com/p/CiI2E8mKDr6

Όπως είπε λοιπόν αρκετές φορές έχει ζηλέψει ρούχα ή αξεσουάρ που έχουν οι παίκτριες της εκπομπής: «Υπάρχουν γυναίκες που έχουν vintage ρούχα. Τους τα ζήτησα αλλά δεν τα έδωσαν - και καλά έκαναν - γιατί ήταν κειμήλια. Εγώ τρελαίνομαι για αυτά. Δυστυχώς η δική μου μαμά δεν είχε μεριμνήσει για εμένα και πολλά δικά της πράγματα τα έδωσε αλλού. Ενώ εγώ τώρα που το ξέρω, κάνω γκαρνταρόμπα για την Μπιάνκα, γκαρνταρόμπα για τον Κάρολο και για εμένα. Είμαι οργανωμένη μαμά».

Η Βίκυ αρκετές φορές έχει πάρει μαζί της σε διάφορα fashion events την κόρη της Μπιάνκα που διαθέτει ένα μοναδικό στυλ, για να εξοικειωθεί με την μόδα. Δεν ξέρουμε αν ακολουθήσει κάποια στιγμή τα χνάρια της, αλλά θα είναι σίγουρα καλύτερα ενημερωμένη από κάθε άλλον.

https://www.instagram.com/p/Cd-YxQTqlBb