Άλλαξαν τα πράγματα και τώρα ο Pete Davidson ασχολείται με τον Kanye West

Μαρία Ροδίτη
Άλλαξαν τα πράγματα και τώρα ο Pete Davidson ασχολείται με τον Kanye West

AP Photo/Mark Terrill

Invision

Τόση ησυχία από την πλευρά του Kanye West δεν την άντεξε ο Pete Davidson κι αποφάσισε να αναλάβει δράση… με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Θυμάσαι πριν μερικούς μήνες τον Kanye West που είχε εμμονή με τον Pete Davidson, επειδή ο δεύτερος είχε δεσμό με την Kim Kardashian; Και video clip που έδειχνε τον Pete Davidson να πέφτει θύμα απαγωγής από τον Kanye West και να θάβεται ζωντανός κυκλοφόρησε, και επίθεση έκανε ο Kanye στον Pete μέσω social media, και ο απόλυτος χαμός επικράτησε με την Kim να είναι σε ταραχή.

Εκεί, λοιπόν, που ο 28χρονος stand up comedian δεν αντιδρούσε σε τίποτα από αυτά και έμενε σιωπηλός, φαίνεται πως αποφάσισε να αντιδράσει. Με τον δικό του – στυλιστικό – τρόπο, αποφασίζοντας να εμφανιστεί στα Emmy Awards 2022 με σύνολο που έχει φορέσει στο παρελθόν ο Kanye West.

Το αινιγματικό μήνυμα της Kim Kardashian και οι αιχμές για τη σχέση της με τον Pete Davidson

Η ολόιδια εμφάνιση Pete Davidson και Kanye West

Τη Δευτέρα (12/9) ο Pete Davidson παρευρέθηκε στα Emmy Awards 2022 για να παρουσιάσει και να δώσει το βραβείο για την καλύτερη κωμική σειρά. Για τη βραδιά, ο 28χρονος επέλεξε να φορέσει τα ίδια ρούχα που είχε βάλει ο Kanye West στο Met Gala 2019. Ειδικότερα, ο πρώην -πια- σύντροφος της Kim Kardashian φόρεσε σκούρο γκρι παντελόνι, σκούρο γκρι jacket με φερμουάρ και ολοκλήρωσε το look με λευκά γυαλιά ηλίου.

2022 Primetime Emmy Awards - Show

AP Photo/Mark Terrill

Invision

Ο Kanye West φορούσε το ίδιο μαύρο jacket όταν συνόδευε την Kim Kardashian στο Met Gala 2019 με θέμα «Camp». Και το φόρεσε για να είναι διακριτικός όσο το δυνατόν περισσότερο και να αφήσει την Kim να κλέψει την παράσταση με την πολύ hot και εντυπωσιακή εμφάνισή της τότε.

Η σχέση της Kim Kardashian με τον Pete Davidson και ο χωρισμός

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Kanye West η Kim Kardashian έζησε τη ζωή της όσο πιο έντονα γινόταν. Έκανε ό,τι δεν ένιωθε ελεύθερη να κάνει τόσα χρόνια. Ένιωσε την ανάγκη, λοιπόν, να κάνει Instagram official τη σχέση της με τον Pete Davidson τον Μάρτιο του 2022 και μετά από 5 μήνες που ήταν μαζί, μέσα από μερικές φωτογραφίες στο Instagram. Έκτοτε, δεν έλειψαν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις και η παραδοχή της reality star ότι έχει γνωρίσει τα παιδιά της.

Μόνο που… μετά από 9 μήνες κοινής πορείας και συγκεκριμένα στις αρχές Αυγούστου το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Ο λόγος; Το περιοδικό People ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα και η απόσταση. Το ζευγάρι, δηλαδή, δεν είχε χρόνο για να είναι μαζί. Κάποιες υποψίες για την παράξενη σχέση τους, υπήρξαν και στον γάμο της Κourtney Kardashian, αφού ο Pete δεν έδωσε το παρών και δεν συνόδεψε την Kim στη ρομαντική τελετή στην Ιταλία, επικαλούμενος φόρτο εργασίας.