Έχεις δει πόσο μοιάζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη μητέρα της;

Έχεις δει πόσο μοιάζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη μητέρα της;

Η φετινή χρονιά, ήταν μια χρονιά αλλαγών για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά η νέα σεζόν τη βρίσκει να χαμογελάει.

Ήταν ένα καλοκαίρι με καλές φίλες, ένα καλοκαίρι ολίγον single για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που πέρασε τις διακοπές της κατά κύριο λόγο στην Κρήτη και οι κοινές ημέρες με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ήταν μόνο ένα διήμερο.

Κι ενώ οι φήμες για το τι συμβαίνει στο εδώ και πέντε χρόνια ζευγάρι του Survivor οργιάζουν, η Ευρυδίκη φαίνεται πως και καλά είναι και περνάει μια χαρά.

Η παρουσιάστρια θα είναι ομιλήτρια και οικοδέσποινα σε μια σημαντική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο της Παντείου, στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Η Βαλαβάνη βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια εκτός τηλεόρασης και ασχολείται αποκλειστικά με τις εταιρίες ρούχων που έχει δημιουργήσει.

«Όχι δεν είμαι μόνη»

Και μπορεί όλοι να μιλούν για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης, η ίδια πάντως απάντησε πως δεν είναι μόνο και είναι πολύ καλά!

«Είμαι πολύ καλά! Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι, μαζί με τον Κώστα (Κοκκινάκη) και με μεγάλη παρέα. Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όχι, δεν είμαι μόνη μου!», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία εξήγησε πως όλα αυτά τα χρόνια κάποιος την θέλει χωρισμένη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε στη συνέχεια:

«Μου είχε γίνει πρόταση για το Asia Express, αλλά δεν πήγα. Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν ωραία εμπειρία να τη ζήσω, αλλά δεν πειράζει. Το έζησε ο Κωνσταντίνος για μένα».

https://www.instagram.com/p/CiNOl48sOrz

Η Ευρυδίκη με τη μαμά και την αδερφή της

Μπορεί το τοπίο στην προσωπική της ζωή να παραμένει θολό, όμως η Βαλαβάνη έχει πάντα μαζί την αδερφή της Ιώαννα και την μαμά της, τις οποίες γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2017, στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

H Ευρυδίκη είναι πολύ δεμένη τόσο με τη μικρή της αδερφή όσο και με τη μαμά της και πρόσφατα έκαναν ένα story όλες μαζί.

valavani2.jpg

Το 2020 η Ευρυδίκη είχε κάνει ένα tik tok challenge με τη μαμά και την αδερφή της.