H Lady Gaga αναγκάστηκε να διακόψει το show της και ξέσπασε σε κλάματα

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Lady Gaga αναγκάστηκε να διακόψει το show της και ξέσπασε σε κλάματα

H τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους θαυμαστές της μετά το ατυχές συμβάν.

Απρόσμενο τέλος είχε το τελευταίο show της Lady Gaga στη Florida. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στο Miami που ήταν ένας από τους σταθμούς της «Chromatica Ball Tour» περιοδείας της.

Το «Chromatica Ball» είναι η έκτη περιοδεία της Lady Gaga στο πλαίσιο της προώθησης του -επίσης- έκτου album της, το οποίο λέγεται «Chromatica» και κυκλοφόρησε το 2020. Μετά την αναβολή της το 2021, η περιοδεία ξεκίνησε επιτυχώς από το Düsseldorf και ολοκληρώθηκε χθες (17/09) στο Miami.

Η Lady Gaga διέκοψε τη συναυλία της- Τι συνέβη

Το βράδυ του Σαββάτου (17/09), η 36χρονη pop star βρισκόταν στη σκηνή όταν αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η έντονη καταιγίδα και οι κεραυνοί δεν έλεγαν να σταματήσουν με αποτέλεσμα η Lady Gaga να «κλείσει» τη συναυλία ενώ βρισκόταν στη μέση του σετ της.

https://www.instagram.com/p/Ciotcv-s9x1

Joker 2: Ο ρόλος της Lady Gaga και η λεπτομέρεια που αλλάζει το sequel

H συγγνώμη της Lady Gaga

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το show ήταν πολύ επικίνδυνο. Οι αστραπές ήταν απρόβλεπτες και ο καιρός άλλαζε στιγμή με τη στιγμή, σας αγαπώ. Κοιτάξτε, για χρόνια κάποιοι από εσάς με αποκαλείτε «μητέρα τέρας», μέσα στην καρδιά μου ήξερα ότι ήταν καλύτερο να σας κρατήσω ασφαλείς. Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη περιοδεία της ζωής μου και θα λατρεύω αυτή τη στιγμή για πάντα—χρειάστηκε πολύς χρόνος για να θεραπευτώ, αλλά το έκανα. Σίγουρα, ΒΕΒΑΙΑ, ήθελα να τραγουδήσω το «Rain on me» για εσάς στη βροχή. «Θα προτιμούσα να είμαι στεγνή, αλλά τουλάχιστον είμαι ζωντανή» — υποθέτω ότι κατά κάποιο τρόπο ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτή η στιγμή και είμαι τόσο ευγνώμων σε εσάς, τους χορευτές μου, το συγκρότημα μου όλο το crew, την οικογένεια και τους φίλους μου. Πρώτα η ασφάλεια. Σας αγαπώ. Ευχαριστούμε για τα λουλούδια και τα χειροκροτήματα και για την κατανόηση. Σημασία έχει η ζωή», έγραψε η Lady Gaga εμφανώς συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/Cior7goJ16y

Λίγα λεπτά νωρίτερα η διάσημη τραγουδίστρια πόσταρε ένα video στο οποίο εξηγεί τους λόγους της διακοπής της συναυλίας της.

«Προσπαθήσαμε πραγματικά να τελειώσουμε το show απόψε στο Μiami, αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί, ακόμα και όταν σταμάτησε η βροχή, αστραπές χτυπούσαν μέχρι το έδαφος τόσο κοντά μας. Ξέρω ότι εδώ και πολύ καιρό, πάντα ήθελα να γίνω σαν αυτή την σκληροπυρηνική κακιά σκ** αλλά αυτό που θέλω επίσης να είμαι είναι υπεύθυνη και στοργική και δεν ξέρω τι θα έκανα αν πάθαινε κάτι κάποιος από το κοινό, κάποιο μέλος του συνεργείου μου, της μπάντας μου ή οι χορευτές μου», είπε η Lady Gaga εμφανώς δακρυσμένη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ρούχα που φόρεσε επί σκηνής η Lady Gaga, είναι ανεκτίμητης αξίας επειδή έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εκείνη. Αρκετά κομμάτια φυλάσσονταν επί 24ωρου βάσης διότι είναι τόσο πολύτιμα και η ομάδα της δεν θέλει να καταστραφούν ή να έρθουν backstage φωτογραφίες τους στο φως της δημοσιότητας.

Πηγή κεντρικής: ladygaga