Η Γη της ελιάς ξεκινά με ένα γάμο, δύο χωρισμούς και την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς ξεκινά με ένα γάμο, δύο χωρισμούς και την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού

Η σειρά κάνει την πρεμιέρα την Δευτέρα με την Άντζελα Γκερέκου σε απόγνωση, την Αντιγόνη Κουλουκάκου με θυμό και την Αντιγόνη Νεοφύτου να ράβει το νυφικό της. 

Το δέκα το καλό. Εννέα σειρές μυθοπλασίας και το GNTM, κάνουν πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα και αυτή είναι η πρώτη μάχη στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό για αυτή την χρονιά. Η Γη της ελιάς στο Mega, ξεκινά τον δεύτερο κύκλο, αλλά με μίξη συναισθημάτων από την χαρά στη λύπη. Ερωτευμένα ζευγάρια χωρίζουν, φίλες έρχονται σε ρήξη, καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Μαζί με έναν φόνο.

Η Ιουλία στα πρόθυρα διαζυγίου και ο Μάνος και η Μαρίνα αλλάζουν ζωή

Ο αστυνόμος Κουράκος κάνει τη ζωή δύσκολη στην γυναίκα του και η Ιουλία με τη αφορμή της σύλληψης της Αθηνάς για το φόνο του Δημήτρη. Ο καυγάς τους είναι μία από τις δυνατές σκηνές του πρώτου επεισοδίου που θα δούμε την Δευτέρα και προμηνύει τις νέες εξελίξεις με τον γάμο τους. Καθόλου ευοίωνες, αφού θα χωρίσουν.

https://www.instagram.com/p/CidhTIxrJq-

Αυτοί που δεν χωρίζουν αλλά αντίθετα αποφασίζουν να ζήσουν μαζί και ευτυχισμένοι είναι ο Μάνος και η Μαρίνα, οι οποίοι ήδη έχουν πάρει μία άλλη όμορφη απόφαση, υιοθετώντας την μικρή Αγγελική. Τάσος Ιορδανίδης και Αντιγόνη Νεοφύτου, θα μας χαρίσουν ήδη από την πρώτη εβδομάδα του δεύτερου κύκλου την όμορφη στιγμή του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/CifhHTTIiLA

Ο δεύτερος χωρισμός αφορά στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο. Θα είναι ο μόνος καλοδεχούμενος χωρισμός για τους τηλεθεατές, οι οποίοι βλέπουν εδώ και μία σεζόν, το εγκληματικό προφίλ του συμβολαιογράφου. Ε, φέτος θα το αντιληφθεί και η Ισμήνη. Όχι όμως από την αρχή.

https://www.instagram.com/p/Cic7SmANfCd

Αθηνά και Μυρτάλη στα χαρακώματα και Άννα με Ευτυχία στα πρόθυρα της απόγνωσης

Η φυλάκιση της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) κλονίζει όλη την οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Λυκούργος γίνεται ο δικηγόρος της και ο μόνος που πιστεύει πως δεν ήταν ικανή για φόνο και η μητέρα της (Μάρω Κοντού), έρχεται από την Αθήνα στη Μάνη για να την βοηθήσει. Στο δικαστήριο θα αναγκαστεί να αποκαλύψει όμως πως ο Ιπποκράτης, σύζυγός της και πατέρας της Μυρτάλης, ήταν πιεστικός και ο γάμος τους ήδη είχε προβλήματα, για αυτό και έκανε κρυφή σχέση με τον Δημήτρη, τον οποίο και στην συνέχεια παρουσίασε ως γιο της. Η Μυρτάλη αντιδρά για τα όσα άσχημα ακούγονται για τον πατέρα της και όχι μόνο δεν θα υπερασπιστεί την Αθηνά αλλά θα θελήσει να την καταδικάσει με τον χειρότερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CW_oEZJLfeF

Η Γη της ελιάς: Η Έλενα Καλλινίκου γίνεται ο μεγάλος εφιάλτης της Άντζελας Γκερέκου

Αν έβλεπες την σειρά την περσινή χρονιά, θα θυμάσαι πως η Ευτυχία αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Ανέστη ο οποίος της επετέθη και με την βοήθεια της Άννας έκαψαν και έκρυψαν το πτώμα. Η φρικιαστική αλήθεια όμως θα βγει στο φως. Η Μαργαρίτα είναι εκείνη που κινητοποιεί την αστυνομία η οποία και ξεκινά τις έρευνες. Ο σκληρός Κουράκος δεν θα δείξει κανένα έλεος στην Ευτυχία όταν ανακαλύψει την αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/CifGvZcLqW6

Γενικά τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα φέτος. Χαρμολύπη λέγεται αυτό.