Με αυγά και αβοκάντο ξεκινάει την ημέρα της η Halle Berry και πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Με αυγά και αβοκάντο ξεκινάει την ημέρα της η Halle Berry και πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ

Η Halle Berry ακολουθεί τη δίαιτα Keto, η οποία είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, αλλά πλούσια σε λιπαρά, και διατηρείται σε φόρμα στα 56 της.

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Το λένε οι ειδικοί και το υποστηρίζουν σθεναρά και πολλές celebrities- ανάμεσά τους η Halle Berry. Η 56χρονη star εδώ και χρόνια ακολουθεί τη δίαιτα Keto στην οποία το πρωινό παίζει σημαίνοντα ρόλο.

Η συγκεκριμένη δίαιτα είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, αλλά πλούσια σε λιπαρά και είναι αυτή που διατηρεί το σώμα της Halle Berry σε φόρμα. Εκτός από τη γυμναστική που κάνει, φυσικά.

H Halle Berry και οι κοιλιακοί της θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς

Το ονειρικό πρωινό της Halle Berry που την κρατά σε φόρμα

«Μου αρέσουν τα ασπράδια, τα αβοκάντο… Μαγειρεύω τα αυγά σε λάδι αβοκάντο. Μου αρέσει επίσης να ρίχνω λίγη κομμένη ντομάτα μέσα», έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της για το πρωινό που απολαμβάνει κάθε μέρα η Halle Berry.

https://www.instagram.com/p/CFVS2BaFJGE

Εναλλακτικά, η superstar τρώει το πρωί αυγά με κομμένο αβοκάντο και ολοκληρώνει το πιάτο της με λίγο μπέικον γαλοπούλας. Καθόλου κακό αν το καλοσκεφτείς, έτσι δεν είναι;

Η αγάπη της Halle Berry για τον ζωμό… κρέατος

Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι η 56χρονη ηθοποιός μέσα στην ημέρα φροντίζει να καταναλώνει ζωμό κρέατος. Όχι μόνο για να διατηρείται fit, αλλά κυρίως γιατί ο ζωμός κρέατος γεμίζει τον οργανισμό κολλαγόνο, άρα βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

Όσο για το αγαπημένο της φαγητό, το οποίο επιλέγει ξανά και ξανά; Το κουνουπίδι με τον σολομό. «Εμπρός και φάτε! Να προσέχετε τι βάζετε στο στόμα σας. Να είναι οτιδήποτε υγιεινό και θρεπτικό», έχει πει πολλές φορές στους followers της στο Instagram η Halle Berry.