Έναν χρόνο μαζί: Η σημαντική ημερομηνία για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Έναν χρόνο μαζί: Η σημαντική ημερομηνία για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από εκείνο του δημοσίευμα του On Time με τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού, στις πρώτες εκείνες κοινές εξόδους στο κέντρο της Αθήνας, όπου όλοι μιλούσαν για μια μεγάλη φιλία.

Μετά το σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο για την εγκατάσταση της κόρης της Μελίνα που ξεκινάει τις σπουδές της, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Αθήνα και ετοιμάζεται για το ξεκίνημα του J2Us. Αυτό που ξεκίνησε από πέρσι τέτοια μέρα και συνεχίζει από τότε να κάνει ευτυχισμένη τη Βανδή, είναι o δεσμός με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Ένας χρόνος μαζί

Ένας χρόνος από εκείνο το δημοσίευμα του περιοδικού On Time περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη και ενώ όλοι μιλούσαν αρχικά για μια τρυφερή φιλία.

Σε δημοσίευμα που έπαιξε το πρωί της Τρίτης (28 Σεπτεμβρίου 2021) στο Πρωινό του Ant1, το οποίο τότε παρουσίαζαν μαζί η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, υπήρχε η φωτογραφία από την πρώτη κοινή έξοδο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό όπως αυτή εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό. Το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time υποστήριζε πως η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι πολύ καλοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου

vasilis.JPG

Και κάπως έτσι ήρθε και η πρώτη κοινή έξοδος επίσημα πια στη σχολή του Λάκη Λαζόπουλου στο κέντρο, τα κοινά Χριστούγεννα, το Πάσχα μαζί, τα πρώτα posts και stories στο Instagram, οι αφιερώσεις στο κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα στην Κύπρο, οι εξορμήσεις στο εξωτερικό και οι δηλώσεις αγάπης.

vandi_mpismpikis-576x1024.jpg

Δέσποινα και Βασίλης είναι μαζί παντού, όπως στα πρόσφατα γενέθλια του του καλού φίλου της τραγουδίστριας, Κώστα Σκουλικαράκη. Η τραγουδίστρια πόζαρε στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη, μαζί με τον εορτάζοντα και έκανε και το σχετικό story.

Κι όχι μόνο! Δέσποινα και Βασίλης εντοπίστηκαν μαζί και στο Ηρώδειο στην παράσταση Πέρσες, κι έδειξαν πως ο έρωτας έναν χρόνο μετά, καλά κραττεί.

«Ήταν μεγάλη αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο. Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν.

Τη Δέσποινα την έχει κάπως ο κόσμος στο μυαλό του, όπως και εμένα μου έχουν φορέσει την ταμπέλα του κουλτουριάρη - που δεν είμαι κουλτουριάρης, το ακούω σαν βρισιά όταν μου το λένε.

Στον πυρήνα μας, εγώ βλέπω ότι η Δέσποινα είναι ένα rock άτομο και ταιριάζουν οι ψυχές μας. Είμαστε πολύ κοντά αν βγάλεις το περιτύλιγμα», είχε πει ο Βασίλης για τη Δέσποινα ενώ είχε συμπληρώσει:

https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή έξοδος και η άγνωστη φιλία (photos)

«Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της. Μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί.

Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα.

Η Δέσποινα, όπως λες, είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά».

https://www.instagram.com/p/ChR0km8Lt1B

Ένα χρόνο και προχωράνε μαζί!