Μαθιός ή Αστέρης; Το Twitter διχάζεται για τον πιο αγαπημένο ήρωα του Σασμού (και τον πιο ρομαντικό)

Κατερίνα Μπούσιου
Μαθιός ή Αστέρης; Το Twitter διχάζεται για τον πιο αγαπημένο ήρωα του Σασμού (και τον πιο ρομαντικό)

Ορφέας Αυγουστίδης ή Δημήτρης Λάλος;  Τα αδέλφια των Σταματάκηδων δεν νοιάζονται πια για τη βεντέτα και κάνουν κόντρες στον έρωτα στον Σασμό. 

Δεν έχουμε μπει ακόμη στις σοβαρές εξελίξεις στον Σασμό, αλλά από τους φανς της σειράς - που είναι μέχρι στιγμής η μόνη που κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης -, έχουμε μία πρώτη κόντρα για τον πιο ερωτευμένο, τον πιο ρομαντικό και τελικά τον πιο αγαπητό στο κοινό. Αστέρης ή Μαθιός; Λάλος ή Αυγουστίδης; Και τελικά ποιο είναι το ζευγάρι που πια κάνει τα περισσότερα trend στο Twitter;

https://www.instagram.com/p/CivbMRauo5o

Λίγο πριν έρθει ο Παύλος και ανάψουν τα αίματα

Με αργούς ρυθμούς βαδίζουν οι εξελίξεις στον Σασμό - έχοντας χάσει την έντονη δράση για την οποία φημίζονταν - και πριν εμφανιστεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χρονιάς Στέλιος Μάινας, οι φανς της σειράς ξεκίνησαν μία κόντρα χθες στα social media για το ποιο είναι το πιο αγαπητό ζευγάρι μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής και Αστέρη και Αργυρούς και ποιος από τα αδέλφια των Σταματάκηδων είναι ο αγαπημένος του ήρωας. Θα σου πούμε και την δική μας γνώμη, αλλά προς παρόν, ας δούμε τι έγινε.

https://www.instagram.com/p/Cinj9b7rYVm

Ο Μαθιός μέσα από το κελί της φυλακής έδωσε καυτά φιλιά στην αγαπημένη του Βασιλική που τον περίμενε φορώντας ακόμη το νυφικό της, της ορκίστηκε λακωνικά, αλλά με πάθος αγάπη και αφοσίωση και οι θαυμάστριες του Δημήτρη Λάλου, πανηγύρισαν με κάθε τρόπο στα social media. Η επίθεση όμως της Αργυρώς στην Καλλιόπη, ο τρόπος που την ηρέμησε ο Αστέρης, αλλά κυρίως τα μηνύματα που της αφήνει στον τηλεφωνητή της, δίχασαν το Twitter. Η μάχη που δίνει για την αγάπη ο Αστέρης είναι μεγάλη. «Είναι το μόνο που μου έχει απομείνει Αργυρώ. Να ξέρω ότι είσαι καλά. Ότι ο πόνος που εγώ σου έδωσα, περνάει λίγο λίγο...Είναι ο μόνος λόγος που έχω πια να ζω. Αγάπη μου».

Στο Σασμό η Βασιλική έγινε η Αγλαΐα του «Καφέ της Χαράς» και ο Άκης Πετρετζίκης έγινε φαν της σειράς

orfeas.JPG

Για εμάς κερδίζει στα σημεία ο Ορφέας Αυγουστίδης, γιατί σου δίνει την εντύπωση πως νιώθει περισσότερο τον ρόλο του, χωρίς να υπερβάλλει και γιατί δεν βλάπτει λίγος ρομαντισμός, ανάμεσα σε φονικά και τη βεντέτα. Θα δεις πως ο Αστέρης θα εξελιχθεί στον πιο καθοριστικό ήρωα της σειράς τους επόμενους μήνες. Και ευτυχώς οι σεναριογράφοι άλλαξαν φέτος τον ρόλο του και έγινε πια αντίστοιχος του ταλέντου του Ορφέα. Ωστόσο ο μπρουτάλ Μαθιός έχει μεγάλο ρεύμα στις γυναίκες. «Ή που με λατρεύουν ή που με φοβούνται» όπως είπε πρόσφατα ο ταλαντούχος Δημήτρης Λάλος σε συνέντευξή του. Τα αδέλφια των Σταματάκηδων άφησαν για λίγο τη βεντέτα και κάνουν κόντρα στον έρωτα. Όσο για το ποιο είναι το πιο αγαπητό ζευγάρι, εδώ μάλλον έχουμε ισοπαλία όπως θα δείτε και στα σχόλια. Γιατί το κοινό αναμένει και την άφιξη του Γιώργου Γεροντιδάκη για να εξελιχθεί και το ειδύλλιό του με την Δανάη Παππά και εδώ ίσως έχουμε μεγάλο αουτσάιντερ.

gerodidakis.JPG

Σήμερα, αναμένουμε την εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη και θα ξαναγυρίσουμε και πάλι στα γνωστά, δηλαδή στη βεντέτα, στην εκδίκηση, στα μυστικά του παρελθόντος που βγαίνουν στο φως και στα μεγάλα διλήμματα. Και σε μία αποκάλυψη από την Καλλιόπη ότι εκείνη σκότωσε τον Άγγελο. Ναι, τον τραυμάτισε και νόμιζε ότι τον σκότωσε. Αλλά άλλος τελικά είναι ο δολοφόνος. Πολλούς γρίφους έχουν βάλει φέτος οι σεναριογράφοι για να αυξάνονται οι σκηνές και τα επεισόδια. Το spoiler ωστόσο θα επιβεβαιωθεί και ο Κώστας - πρώην σύζυγος της Άσπας - θα συλληφθεί ως δολοφόνος.

Προς το παρόν, δείτε στην photo gallery που ακολουθεί τα σχόλια για Μαθιό και Αστέρη, Αργυρώ και Βασιλική.