Η ζωή του «κανίβαλου» Armie Hammer είναι έτοιμο σενάριο για το επόμενο θρίλερ του

Η ζωή του «κανίβαλου» Armie Hammer είναι έτοιμο σενάριο για το επόμενο θρίλερ του

Ο Armie Hammer στα 34th Film Independent Spirit Awards το 2019

Invision

Οι απιστίες, οι κατηγορίες για κανιβαλισμό και σεξουαλική κακοποίηση και η πρώην σύζυγός του που δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Η ιστορία με τον Armie Hammer έχει απασχολήσει τα διεθνή Μέσα τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτούς τους μήνες έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω της κυκλοφορίας του House of Hammer, που θα ασχολείται με τη ζωή του διάσημου ηθοποιού.

Οι απιστίες και τα ανησυχητικά μηνύματα του Armie Hammer

Ποια είναι, όμως, τα «διεστραμμένα μυστικά που τα χρήματα και η δύναμη δεν μπορούν να κρύψουν για πάντα»; Ότι ο 36χρονος ηθοποιός, όχι απλά είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ότι μερικές από αυτές τις γυναίκες βρέθηκαν να τον κατηγορούν από σεξουαλική κακοποίηση μέχρι και για κανιβαλισμό.

«Έχω μία φαντασίωση του να βάλω κάποια να αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή της σε εμένα, δένοντάς τη σε δημόσιο χώρο το βράδυ και δίνοντας το σώμα της για ελεύθερη χρήση», έγραφε ο Hammer σε μήνυμα που έστειλε σε μία από τις γυναίκες που μιλούσε.

«Το στοίχημά μου περιλάμβανε το να εμφανιστώ στο σπίτι σου και να σε δέσω εντελώς, να σε ακινητοποιήσω και να μπορώ να σου κάνω ό,τι θέλω σε κάθε τρύπα του σώματός σου μέχρι να τελειώσω μαζί σου», έγραψε σε άλλο.

Η πρώην σύζυγός του στο πλευρό του

Η πια πρώην σύζυγός του, Elizabeth Chambers, με την οποία ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος από το 2010 μέχρι το 2020, μίλησε πρόσφατα για την κατάσταση και, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Hammer έχει εστιάσει στο να γίνει καλά.

«Ο Armie έχει εστιάσει στο να γίνει καλά. Είμαι εδώ για να τον στηρίξω σε αυτήν τη διαδικασία. Θα τον κάνω τον καλύτερο πατέρα και τον καλύτερο άνθρωπο που μπορεί να είναι. Στο τέλος της ημέρας, αυτός είναι ο στόχος», είπε ανάμεσα στα άλλα.

Εκεί, όμως, που όλοι παρατηρούσαν τη μεγαλοσύνη της απορώντας με πόσο υγιή τρόπο έχει καταφέρει να χειριστεί αυτήν τη σοκαριστική κατάσταση, έγινε μία αποκάλυψη που ανατρέπει τη γνώμη που είχαμε διαμορφώσει για εκείνη.

Armie Hammer: Σεξουαλική κακοποίηση, κανιβαλισμός και μία πρώην σύζυγος που αναγκάζεται να απαντήσει

H Chambers μιλούσε στα Media από το email της φίλης της

Το Αμερικανικό CNN κατάφερε να αποκτήσει email και μηνύματα που δείχνουν ότι η Chambers χρησιμοποιούσε το email μίας φίλης της -το όνομα της οποίας δε γνωρίζουμε γιατί θέλησε να μείνει ανώνυμη για να προστατεύσει την οικογένειά της- και επικοινωνούσε με Media σχετικά με τον σύζυγό της.

Πολλές φορές, μάλιστα, η Chambers έβαζε τη φίλη της να παίρνει τηλέφωνο σε Media για να τους δίνει πληροφορίες και καθόταν δίπλα της για να της λέει ακριβώς τι να πει.

Γιατί δέχτηκε να το κάνει; Η ίδια ισχυρίζεται πως ήθελε να στηρίξει τη φίλη της που περνούσε μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της.