Το «Μαύρο Ρόδο» γίνεται trend στο Twitter πριν ξεκινήσει, με Γιάννη Κουκουράκη Vs Mιχάλη Ταμπακάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Το «Μαύρο Ρόδο» γίνεται trend στο Twitter πριν ξεκινήσει, με Γιάννη Κουκουράκη Vs Mιχάλη Ταμπακάκη

«Το σ' αγαπώ είναι φωτιά και όχι δύο λέξεις», οι στίχοι από το τραγούδι στο τρέιλερ της σειράς έγιναν ήδη σύνθημα των φανς και η πρώτη κόντρα με Γιάννη Κουκουράκη και Μιχάλη Ταμπακάκη είναι γεγονός. 

Το «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στις 22.30 στο Mega, αλλά χθες είχαμε το παράδοξο, να γίνεται ήδη trend στο Twitter με αφορμή το νέο τρέιλερ και τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Η τηλεοπτική επιστροφή του Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή του Γιάννη Κουκουράκη κινητοποίησε τις θαυμάστριες του στα social media και ξεκίνησε μάλιστα μιά άτυπη πρώτη κόντρα με τις θαυμάστριες του κεντρικού πρωταγωνιστή Μιχαήλ Ταμπακάκη. Τα σχόλια ήταν απολαυστικά.

Το τραγούδι «Το σ' αγαπώ» που ακούγεται σε ένα από τα 4 συνολικά τρέιλερ της σειράς, ήδη αγαπήθηκε πολύ και έγινε σύνθημα για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Πέτρο. Αυτό το τραγούδι, όπως και εκείνο των τίτλων αρχής με την ερμηνεία της Ελένης Βιτάλη, έχει συνθέσει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Κωνσταντής γίνεται νονός της νύχτας!

Η ιστορία στηρίζεται στον απαγορευμένο έρωτα της μοναχής Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και του Πέτρου Καστρινού που μόλις έχει επιστρέψει από τις σπουδές του στην Φλωρεντία. Δεν είναι τόσο απλοικό το σενάριο όπως αρχικά μπορεί να σου φανεί, γιατί μία ολόκληρη τοπική κοινωνία και το οικογενειακό παρελθόν της Άννας πριν κλειστεί στο μοναστήρι στα 12 της χρόνια και μετανομαστεί σε Ελισάβετ, περιπλέκονται σε μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία.

https://www.instagram.com/p/Ci43b0mtYZb

Τον πατέρα του Πέτρου, υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, αμείλικτος και πανέξυπνος. Διαφορετικός από Δούκας στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Λεωνίδας Κακούρης μας συστήνει τη «σύζυγό» του για πρώτη φορά και αυτή είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου

tampakakis_mavrorodo.jpg

Αυτό όμως που δεν περιμένεις, είναι να δεις τον Γιάννη Κουκουράκη, τον αγαπημένο επίσης Κωνσταντή των Μελισσών, να υποδύεται έναν νονό της νύχτας. Έκπληξη; Από εδώ και πέρα το όνομά του είναι Βίκος. Ναι, μην απορείς. Οι περισσότεροι έκαναν τον ίδιο συνειρμό με το όνομά του. Για το Twitter είναι ήδη ο μαφιόζος της καρδιάς τους. Οι Γιάννης Κουκουράκης και Μιχαήλ Ταμπακάκης, είναι οι δύο άντρες της σειράς που ήδη απασχολούν. Και το Twitter πήρε φωτιά. Δείτε μερικά από τα σχόλιά τους.

Σε αυτή την σειρά δεν ξέρεις ποιον να πρωτοθαυμάσεις. Συμμετέχουν: η Κατερίνα Διδασκάλου ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, η Θεοφανία Παπαθωμά ως η μητριά της Ελισάβετ, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως ο πατέρας της, η Μυρτώ Αλικάκη ως η σκληρή μοναχή βοηθός της Διδασκάλου, η Λένα Παπαληγούρα ως η μητέρα της Ελισάβετ την οποία θα βλέπουμε ως flashback και πλήρωσε με την ζωή της τις αδυναμίες της, την Ελένη Καρακάση που έχει το μαγειρείο του χωριού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ως αδελφό του κοινοτάρχη ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα. Θα παίξει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε την αναγκαστική μετακόμιση της Ελισάβετ στο σπίτι της μετά από έναν σεισμό και τις ζημιές στο μοναστήρι και την πρώτη γνωριμία με τον Πέτρο. Θα γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους ήρωες.