Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γίνεται coach στο Survivor All Star - Ο Ντάνος δεν είναι πια αυτός που ξέραμε

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γίνεται coach στο Survivor All Star - Ο Ντάνος δεν είναι πια αυτός που ξέραμε

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λιανού και ο ρόλος που θα θυμίσει την Ζενεβιέβ του GNTM. Του πρόσφεραν γη και ύδωρ για να τον έχουν στο Survivor All Star. 

Το Survivor All Star δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τον μεγάλο του νικητή το 2017, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον πιο προβεβλημένο παίκτη του reality επιβίωσης μέχρι στιγμής. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, φαίνεται πως τον πολιόρκησε στενά και κατάφερε να αποσπάσει τη σύμφωνη γνώμη του, αλλά με ανταλλάγματα για το νέο του ρόλο που συνάδει με όλες τις αλλαγές που έκανε αυτά τα 5 χρόνια στη ζωή του. Και δεν εννοούμε μόνο τα προφανή ανταλλάγματα, που είναι οικονομικά.

Ο Ντάνος θα γίνει...Ζενεβιέβ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωνε σε συνέντευξή του πριν ένα μήνα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως κανείς δεν τον είχε πλησιάσει για να του κάνει επίσημη πρόταση για το Survivor All Star, παρά τη φημολογία των τελευταίων μηνών. Εκ του αποτελέσματος, αφού στην ίδια εκπομπή χθές μάθαμε, ότι τελικά θα συμμετέχει, το συμπέρασμα είναι, πως εκείνη τη στιγμή απλά δεν μπορούσε να πει δημόσια ότι είχε γίνει μία προσέγγιση. Οι πληροφορίες της εκπομπής επιμένουν πως μετά το Survivor, σειρά έχει και η παρουσίαση από εκείνον του reality «I am a celebrity, take me out of here».

Φάνταζε πολύ λογικό, να θέλουν τον πιο πετυχημένο παίκτη του reality, στην επανένωση των παικτών και στο φιλόδοξο Survivor All Star. Και πολύ λογικό επίσης, πως θα έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Αν και πια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει αποποιηθεί τον χαρακτηρισμό ως παίκτης reality, αφού ο ίδιος το δήλωσε, πως μπήκε με την αθλητική του ιδιότητα στο παιχνίδι. «Εγώ είμαi αθλητής, όχι παίκτης reality» είπε χαρακτηριστικά. Ως αθλητής είχε παίξει ποδόσφαιρο για δύο χρόνια. Αυτό εννοούσε προφανώς.

Ο Ντάνος δεν θα είναι παρουσιαστής του reality, αφού σε αυτή τη θέση παραμένει ακλόνητος, ο άκρως πετυχημένος στον ρόλο του, Γιώργος Λιανός. Θα είναι όμως σε ορισμένες δοκιμασίες ως βοηθός του, ενώ αναλαμβάνει έναν ανεξάρτητο ρόλο ως coach των παικτών. Για να κάνει πράξη τα μαθήματα life coaching που πήρε τα τελευταία χρόνια και να εφαρμόσει το motivation strategy, που τουλάχιστον στη δική του περίπτωση, του έκανε καλό. Αναμένουμε με αγωνία να τον δούμε να μιλά με τον Τριαντάφυλλο για αυτά τα θέματα. Δεν μπορούμε ακόμη να κατανοήσουμε πλήρως τον ρόλο του και την χρησιμότητά του, αλλά who cares. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι σύμβολο του παιχνιδιού και δεν μπορεί να λείπει.

https://www.instagram.com/p/CC_yLBgjn6c

Η ζωή του αλλιώς

Μετά το τέλος του Survivor το 2017 και την μεγάλη νίκη του, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Όλοι οι δημοσιογράφοι ήθελαν μία δήλωσή του. Στο νησί του, την Σκιάθο, τον υποδέχτηκαν λίγες μέρες μετά ως λαικό ήρωα. Και ήταν. Με τα χρήματα του επάθλου βοήθησε την οικογένειά του και έσβησε τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε και εκείνος οικονομικά. Μετακόμισε στην Αθήνα και πάλι οι εκδηλώσεις θαυμασμού δεν σταματούσαν. Όπως και τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή. Celebrities και ηθοποιοί φωτογραφίζονταν μαζί, ενώ θα θυμάσαι ότι εκείνη την εποχή υπονοήθηκε και ένα φλερτ του με την Ντορέτα Παπαδημητρίου, το οποίο δεν αποδείχτηκε ποτέ. Ο Ντάνος έζησε την κοσμική ζωή στην Αθήνα, υπέγραφε ακριβά συμβόλαια για να διαφημίσει ρούχα και παπούτσια, ενώ την ίδια στιγμή έγινε συγγραφέας γράφοντας την αυτοβιογραφία του.

Το βιβλίο φυσικά είχε τίτλο «Ντάνος» και ήταν μία αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου. Δεν ήταν λογοτεχνικό πόνημα. Και πως μπορούσε να είναι όταν διαβάζαμε και παραγράφους ως αυτή μιλώντας για το φλερτ στα κορίτσια:

«Κάπου στην πρώτη εφηβεία, πίστευα ότι ήμουν ο ωραίος του σχολείου, εγώ και ένα άλλο αγόρι, αλλά το πρώτο κοριτσάκι που μου άρεσε, δεν με ήθελε. Ήθελε τον άλλον. Δεν πτοήθηκα».

Φυσικά και δεν πτοήθηκε, γιατί οι γυναίκες κάθε ηλικίας τον λάτρευαν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και την πρώτη του απόπειρα στην υποκριτική, παίζοντας έναν βασικό ρόλο στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου και μάλιστα ήταν αρκετά καλός. Την οποία υποκριτική όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει, αλλά πριν λίγο διάστημα συμμετείχε και σε μία διεθνή παραγωγή, το «The Lost ship» ως καπετάνιος.

https://www.instagram.com/p/BwFLan8n5xs

Το δικό του καράβι όμως, άλλαξε ρότα τα τελευταία χρόνια. Και ο ίδιος άλλαξε πολύ. Η πίστη του στη θρησκεία, οι συχνές επισκέψεις στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, ο πνευματικός του πατέρας Δημήτριος, η δημιουργία του σωματείου «Φύλακας άγγελος» για να βοηθά τα παιδιά, άλλαξαν την κοσμοθεωρία του.

O Ντάνος από το Survivor τώρα και παιδοψυχολόγος- Οι σπουδές και η επαφή του με τα παιδιά

https://www.instagram.com/p/CXx-Sfzs3Dj

Ο Ντάνος δεν φωτογραφίζεται πια με celebrities, αλλά με χαρά βρίσκεται δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σε δράσεις της εκκλησίας. Είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στις εμφανίσεις του, ακόμη και στις συνεντεύξεις που παραχωρεί, του αρέσει να μιλά για βαθύτερα νοήματα της ζωής, τα οποία όμως τα έχει κάνει και πράξη στην δική του. Φυσικά δεν εγκαταλείπει την επιχείρησή του στην Σκιάθο και το coaching στα θαλάσσια σπόρ, δημιουργώντας και μία ακόμη εταιρεία με τίτλο «Dan One Cruises», κάνοντας περιηγήσεις τους τουρίστες στο νησί του. Ευρηματικός και πολυτάλαντος.

https://www.instagram.com/p/CR1_di_jDDu

Σίγουρα η χημεία του με το Γιώργο Λιανό θα είναι καλή και τηλεοπτικά. Μένει να δούμε και με ποιους παίκτες τελικά θα λειτουργήσει και ως μέντορας του είδους. Γιατί όπως και να το κάνουμε, υπήρξε ο καλύτερος στο Survivor. Η πρώτη θετική αντίδραση ήρθε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ καλό αυτό το ενδεχόμενο, αλλά τόνισε όμως, κάτι απολύτως λογικό: «Είναι άδικο να επιγκεντρωνόμαστε μόνο στον Ντάνο».