Ιλένια Ουίλιαμς: «Αυτό που κρατάω και που θυμάμαι από τον μπαμπά μου είναι η αγκαλιά του»

Ιλένια Ουίλιαμς: «Αυτό που κρατάω και που θυμάμαι από τον μπαμπά μου είναι η αγκαλιά του»

Σχεδόν δύο μήνες μετά την απώλεια του μπαμπά της, η τραγουδίστρια μιλάει για όσα προηγήθηκαν.

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει πια από τον θάνατο του Ρόμπερτ Ούλιαμς και η κόρη του, Ιλένια, αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά σχετικά με το πώς βίωσε την κατάσταση τόσο όταν ο μπαμπάς της έφυγε από τη ζωή όσο και πριν, όσο προετοιμαζόταν όλη η οικογένεια μαζί με τους γιατρούς.

«Μου είναι περίεργο να μιλάω για όλο αυτό. Ήταν σαν να ήμουν με κάποιον τρόπο προετοιμασμένη για αυτό. Ήμουν προετοιμασμένη. Αισθάνομαι καμιά φορά ότι προετοιμάζεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μου γυρίσει, αν θα μου γυρίσει μέσα στον επόμενο καιρό. Αλλά είναι πολύ αρχή ακόμη. Έχω την οικογένειά μου, έχω τη μητέρα μου, έχω τα αδέρφια μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», είπε αρχικά η 32χρονη τραγουδίστρια», είπε η Ιλένια.

Το διάλειμμα από το κανάλι για να είναι κοντά στον μπαμπά της

Έπειτα, η Ιλένια προσπάθησε να εξηγήσει στον οικοδεσπότη ότι από τη μία περίμενε τον θάνατο του μπαμπά της και από την άλλη προσπαθούσε να κάνει ό,τι καλύτερο. Ακόμα κι όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν για την «τελική ευθεία» της ασθένειάς του, ήλπιζε ότι ίσως δε θα ήταν αυτή. Ωστόσο, μίλησε κατευθείαν με το MAD και ζήτησε μερικούς μήνες πριν να κάνει ένα διάλειμμα για να βρίσκεται στο πλευρό του μπαμπά της.

«Δεν το περιμένεις ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Από ένα σημείο και μετά, ξέραμε ότι η εξέλιξη θα ήταν αυτή, απλά δε θέλεις να το πιστέψεις. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς ώστε να το ανατρέψεις και αυτό κάναμε κι εμείς. Επίσης, δεν κρατήσαμε τίποτα κρυφό από εκείνον. Θέλαμε να ξέρει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του και την κατάσταση. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Ήθελε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας, να κάνουμε αυτά που κάναμε», σχολίασε.

https://www.instagram.com/p/CeuA3hhg6Ak

Ο Γεωργαντάς τότε ρώτησε την 32χρονη τραγουδίστρια αν η ασθένεια του μπαμπά της -ο καρκίνος- ήταν κάτι κληρονομικό.

«Έχει συμβεί παρόμοια ασθένεια στη μαμά του μπαμπά μου, αλλά τελικά δεν είχε να κάνει με κληρονομικότητα. Ήταν, όμως, ακριβώς το ίδιο πράγμα, γι’ αυτό και ξέραμε ακριβώς την πορεία. Εγώ πιστεύω στο τι έχει αποφασίσει η ψυχή του ανθρώπου. Αν η ψυχή του έχει αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από αυτόν τον κόσμο και να πάει στον άλλον», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CXEsVUDLXnD

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε την Ιλένια τι είναι αυτό που έχει κρατήσει από τον μπαμπά της, εκείνη απάντησε: «Αυτό που κρατάω και που θυμάμαι από τον μπαμπά μου είναι η αγκαλιά του. Και η πραότητα στη φωνή του».

Η Ιλένια μοιράζεται συγκινημένη τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπάς της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς