H Jennifer Lopez εξηγεί πώς η καταγωγή της την έκανε αυτό που είναι σήμερα

H Jennifer Lopez εξηγεί πώς η καταγωγή της την έκανε αυτό που είναι σήμερα

Η Λατίνα σταρ αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και την αντιμετώπιση που δέχθηκε για την διαφορετικότητά της.

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές του ΝΒC και της εκπομπής «Today». H γνωστή δημοσιογράφος, Morgan Radford συνάντησε την Jennifer Lopez, η οποία μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις ρίζες της και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Σε ένα αποκλειστικό teaser που παραχώρησε το NBC στο People η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για την κουλτούρα και τη σωματική διάπλασή της, δηλώνοντας: «Αυτό είναι το σώμα μου».

H Jennifer Lopez είναι μια υπερήφανη Λατίνα

Η παρουσιάστρια τονίζει πως η Λατίνα σταρ αρνήθηκε να αφήσει τους άλλους να την αλλάξουν αφού δεν ήθελε ποτέ να είναι κάτι άλλο εκτός από τον πραγματικό της εαυτό.

«Είμαι ακριβώς αυτό που ήμουν. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν να είμαι περήφανη για αυτό που είμαι», ανέφερε η 53χρονη ταργουδίστρια.

«Όταν πήγα σε αυτούς τους νέους κόσμους, όπως είναι το Hollywood, όπου οι Λατίνες δεν είχαμε εκπροσωπηθεί καθόλου ένιωσα σχεδόν σαν ξωτικό. Είμαι Λατίνα. Είμαι η Jennifer Lopez από το Bronx. Και οι γονείς μου είναι Πορτορικανοί. Είμαι από το Πουέρτο Ρίκο». Και νομίζω ότι αυτό με έκανε να νιώσω ξεχωριστή», συμπλήρωσε.

Είναι η ιδέα μας ή ο Ben Affleck πληρώνει ακριβά την επανασύνδεση με την JLo;

Η τραγουδίστρια έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και ανέφερε πως αγαπούσε το σώμα της παρά το γεγονός ότι διέφερε αισθητά από τις άλλες γυναίκες λόγω των καμπυλών της.

«Όλες ήταν αδύνατες σαν 0 size μοντέλα, ψηλές, ξανθιές, όμορφες, με έναν συγκεκριμένο τύπος ομορφιάς — αλλά υπήρχαν και άλλα είδη ομορφιάς με τα οποία μεγάλωσα», είπε η Lopez στην κάμερα.

lopez7.jpg

Η J.Lο παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Τον περασμένο Ιούλιο η pop star γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της, ποζάροντας με μαγιό. Οι εκρηκτικές αναλογίες της δεν έμειναν ασχολίαστες αφού οι fans της στο Instagram έσπευσαν να της κάνουν χιλιάδες κολακευτικά σχόλια.

«Μεγαλώνοντας, κοίταζα γυναίκες όπως η Diana Ross και η Cher και η Τina Turner, οι οποίες ήταν 50 ετών και έδειχναν πιο όμορφες από ποτέ», εξομολογήθηκε η Jennifer Lopez.

O Ben Affleck αγαπά την φυσική ομορφιά της

Η τραγουδίστρια ομολόγησε πως ο σύζυγός της, Βen Affleck είναι ο άνθρωπος που την προτιμά άβαφτη, χωρίς πρόσθετα μαλλιά και εντυπωσιακά ρούχα.

«Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς extensions, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ και το δέρμα σου», παραδέχθηκε ότι της λέει ο Affleck κι εμείς θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της.

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

«Το εκτιμά πραγματικά αυτό. Και αυτό με κάνει να νιώθω πραγματικά σίγουρη και όμορφη», είπε η J.Lo με λατρεία για τον σύζυγό της.

Πηγή κεντρικής: jlo