H Oprah Winfrey έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία της

H Oprah Winfrey έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία της
Invision

H διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για τα σοβαρά χειρουργεία που υπεβλήθη, τις δύσκολες στιγμές και τις αλλαγές στη ζωή της.

Η Oprah Winfrey έκανε πριν λίγα 24ωρα μια μεγάλη αποκάλυψη για την υγεία της, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η 68χρονη εξομολογήθηκε ότι πραγματοποίησε δύο χειρουργεία με στόχο να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό της.

Η διάσημη παρουσιάστρια και συγγραφέας μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Oprah Daily «The Life You Want» αναφέροντας ότι υποβλήθηκε σε διπλή επέμβαση στο γόνατο το 2021.

Το πρόβλημα υγείας της Oprah

Όπως η ίδια η Oprah τόνισε, αυτή η περιπέτεια άλλαξε σημαντικά τον τρόπο σκέψης της και την έκανε να έχει διπλή ευγνωμοσύνη για το σώμα της.

«Έκανα διπλή επέμβαση στο γόνατο πέρυσι. Έκανα χειρουργική επέμβαση στο γόνατο τον Αύγουστο και μετά έκανα άλλη μια επέμβαση τον Νοέμβριο», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όταν γύρισα σπίτι την πρώτη φορά, κυριολεκτικά δεν μπορούσα να σηκώσω το πόδι μου. Δεν μπορούσα να σηκώσω τη φτέρνα μου από το κρεβάτι και υποσχέθηκα ότι αν θα μπορούσα ποτέ να σηκωθώ, να περπατήσω και να κινηθώ ξανά – ότι θα εκμεταλλευόμουν την κίνηση, την άσκηση και το ότι θα μπορούσα να είμαι πλήρως μέσα στο σώμα μου», συμπλήρωσε.

Η βασίλισσα απάντησε στο πιο μεγάλο ψέμα που είπε η Meghan Markle στην Oprah

Η επόμενη ημέρα και οι αποφάσεις για την ζωή της

Μετά τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις, η 68χρονη έχει δώσει προτεραιότητα στην υγεία της και έβαλε την άσκηση στην καθημερινότητά της.

«Καθώς έκανα την αποκατάσταση, άρχισα να κάνω πεζοπορία. Κάθε μέρα, προσπαθούσα να κάνω περισσότερη πεζοπορία και να κάνω περισσότερα. Η εκτίμησή μου για κάθε όργανο και κάθε μέλος έχει επεκταθεί εκθετικά», τόνισε η διάσημη παρουσιάστρια.

Η 32χρονη Quinta Brunson θα υποδυθεί φέτος τη μεγιστάνα των ΜΜΕ, Oprah Winfrey στην ταινία «Weird: The Al Yankovic Story». Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο The Roku Channel αργότερα φέτος και παρουσιάζει την αληθινή ιστορία για τον μεγάλο μουσικό.

«Μεγαλωμένος συμβατικά, σε μια οικογένεια όπου το να παίζεις ακορντεόν ήταν αμαρτία, ο Al επαναστάτησε και έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να αλλάζει τους στίχους σε παγκοσμίου φήμης τραγούδια», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πηγή κεντρικής: apimages.com