Η Κατερίνα Στικούδη γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της Βύρωνα με ένα πάρτι ντυμένο στα μπλε

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Στικούδη γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της Βύρωνα με ένα πάρτι ντυμένο στα μπλε

O μικρός Βύρωνας ήρθε στη ζωή της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη στις 17 Οκτωβρίου 2021 και η νέα μαμά ετοίμασε ένα πάρτι - υπερπαραγωγή για τα πρώτα γενέθλια του γιου της. 

Πριν έναν χρόνο, η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της που πήρε το όνομα Βύρωνας, από τον πατέρα του αγαπημένους της Βαγγέλη Σερίφη.

Και μπορεί να μην μας έχει δείξει τον γιο της ή να μην μιλά τόσο συχνά για εκείνον, όμως η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της για τον πρώτο χρόνο με τον γιο της ως γνήσια χαζομαμά, γράφοντας:

«Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια … Και μόνο στη σκέψη των επόμενων χρόνων…μαζί σου»!

Τα γενέθλια με άρωμα από θάλασσα

https://www.instagram.com/p/Cju_xt4NxiO

Ναυτικό ήταν το θέμα που επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη για τα γενέθλια του γιου της με την τούρτα να είναι ντυμμένη σε τόνους άσπρου, γαλάζιου και μπλε με τη βοήθεια της CandyCat.

Μιλώντας στο «Happy Day», η Κατερίνα Στικούδη είχε πει για το μωράκι της: «Ο γιος μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα! Είναι καλός και πολύ χαμογελαστός. Τρελαίνεσαι, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί ένα παιδάκι να δώσει τόση ευτυχία αν δεν το ζήσεις».

Η σχέση ζωής της Κατερίνας με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα είναι μαζί με τον αγαπημένο της DJ Ricο, κατά κόσμον Βαγγέλη Σερίφη τα τελευταία 12 χρόνια. Οι φήμες ότι η Κατερίνα Στικούδη περιμένει μωρό είχαν φουντώσει ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, όμως εκείνη το επιβεβαίωσε πολύ αργά.

Η επιβεβαίωση ήρθε με την παρουσία της στα backstage του J2US, στον ένατο μήνα της κύησής της, και λίγες ημέρες πριν γεννήσει.

«Κάθε σώμα είναι διαφορετικό»

«Μέσα σε δύο εβδομάδες έφυγαν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο για να μπορέσω να δώσω κάποια συμβουλή στον κόσμο. Και γενικότερα θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε εμείς οι γυναίκες, να βλέπουμε τι κάνει η καθεμία, γιατί το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Σίγουρα, όμως, ο θηλασμός, το ξενύχτι, οι σκάλες πάνω-κάτω, βοηθάνε», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Όσο για το πώς είναι ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, σαν μπαμπάς, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Κατερίνα απάντησε: «Ο Βαγγέλης είναι εξαιρετικός μπαμπάς. Συγκινητικός θα έλεγα. Όταν αρχίσει λίγο να περπατάει ο γιος μας, να ανεξαρτοποιηθεί, ίσως σκεφτούμε το ενδεχόμενο για δεύτερο παιδάκι. Αλλά ακόμα είναι νωρίς».