Fall in black: Η Δανάη Παππά με μαύρο μανικιούρ μάς βάζει στο απόλυτο φθινοπωρινό mood

Μαρία Ροδίτη
Fall in black: Η Δανάη Παππά με μαύρο μανικιούρ μάς βάζει στο απόλυτο φθινοπωρινό mood

Η Δανάη Παππά επέστρεψε στα γυρίσματα του Σασμού και στον ρόλο της Θοδώρας με το πιο chic μαύρο μανικιούρ.

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν, τα γυρίσματα του Σασμού ξεκίνησαν και η Δανάη Παππά δεν μπορούσε να επιστρέψει χωρίς ένα super chic και φθινοπωρινό μανικιούρ. Άλλωστε, η ηθοποιός υποδύεται στη σειρά του ALPHA μία μανικιουρίστ, οπότε – όπως καταλαβαίνεις- τα περιποιημένα νύχια στη δουλειά της είναι must.

Τι έκανε αυτήν τη φορά η 26χρονη; Επέλεξε το πιο απλό, αλλά συνάμα κατάλληλο μανικιούρ για την υποδοχή του φθινοπώρου: τα μαύρα νύχια.

Colorful mani: Η Δανάη Παππά με το πιο funky γαλλικό nail art

Το μαύρο μανικιούρ της Δανάης Παππά θα σε εμπνεύσει

Το μαύρο είναι από τα πρώτα χρώματα που οι nail artists προτείνουν με την έλευση του φθινοπώρου. Άλλωστε, ο καιρός με τη συννεφιά και τις βροχές δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για να βάλουμε στη ζωή μας τα πιο σκούρα χρώματα – εκτός από τα outfits – και στα νύχια μας.

danai_pappa_maura_nyxia.jpg

Το μαύρο μανικιούρ της Δανάης Παππά

Και η Δανάη Παππά- με την έλευση του Σεπτεμβρίου- δεν έχασε χρόνο. Επισκέφθηκε τη nail artist της κι έκανε το πιο εύκολο, αλλά και κομψό μαύρο μανικιούρ. Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Θοδώρα του Σασμού δεν επέλεξε κάποιο περίπλοκο σχέδιο στα νύχια της. Προτίμησε τη μονοχρωμία του μαύρου σε μακριά, αμυγδαλωτά νύχια και με ένα Insta Story μοιράστηκε το μανικιούρ της με τους followers της.

Shopping time

Αν κι εσύ έψαχνες το επόμενο nail art σου, μήπως… μόλις το βρήκες; Το μαύρο είναι super hot και μπορείς κι εσύ να αντιγράψεις το μανικιούρ της Δανάης Παππά μόνο με ένα βερνίκι. Ναι, μόνη σου στο σπίτι!

Στην παρακάτω gallery έχω βρει 5 υπέροχα μαύρα βερνίκια νυχιών και μπορείς ευθύς αμέσως να τα ανακαλύψεις. Καλά ψώνια, girl!