H Σάννυ Χατζυαργύρη ζει χωρίς κινητό τα τελευταία 8 χρόνια και ο λόγος θα σε βρει σύμφωνη

H Σάννυ Χατζυαργύρη ζει χωρίς κινητό τα τελευταία 8 χρόνια και ο λόγος θα σε βρει σύμφωνη

H δημοφιλής ηθοποιός που λατρέψαμε ως «Λίλα» στη σειρά Singles, έχει επιλέξει έναν πιο υγιεινό, εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη επέστρεψε φέτος στον χώρο της υποκριτικής μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αποχής. Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Singles» όπου υποδύθηκε τη Λίλα.

Το comeback της Σάννυ Χατζηαργύρη και ο νέος τρόπος ζωής

H γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου όπου αποκάλυψε ότι δεν έχει κινητό τηλέφωνο τα τελευταία 8 χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Για μένα το θέατρο στο μέλλον θα είναι νούμερο ένα. Κάποια στιγμή θα βλέπεις τηλεόραση και δεν θα ξέρεις αν ο ρόλος είναι ολόγραμμα ή υπαρκτό πρόσωπο. Στο θέατρο οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την γιατρειά της ψυχής μας. Γι’ αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να μένουμε όσο πιο μακριά γίνεται από την τεχνολογία, γιατί χάνουμε το ανθρώπινο στοιχείο που είναι το μόνο που μπορεί να μας ευτυχήσει», ανέφερε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος νομίζει πολλές φορές- κι εγώ μέσα- ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα γιατί φοβόμαστε. Η αλήθεια είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Πριν από 8 χρόνια αποφάσισα να ακολουθήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σφαιρικά και είσαι ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για την κινητή τηλεφωνία. Έτσι αποφάσισα να αφήσω το κινητό. Τότε δεν είχαμε εθιστεί, οπότε για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο. Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα χωρίς κινητό. Κατ’ αρχάς να εξηγήσω γιατί πολλοί τρελαίνονται που το ακούν, ότι έχω σταθερό τηλέφωνο και αν δεν είμαι εκεί για να το σηκώσω, υπάρχει τηλεφωνητής έτσι ώστε όλοι μπορούν να μου αφήσουν μήνυμα και να τους πάρω πίσω. Ακόμα και για τα social media, έχω υπολογιστή, δεν ζω στη σπηλιά. Απλά με αυτόν τον τρόπο εσύ αποφασίζεις πότε θα πας στον υπολογιστή, δεν έχεις πάνω σου συνέχεια το κινητό να σου κάνει διάσπαση προσοχής και πολλά άλλα που σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει να διαισθάνεται ότι συμβαίνουν».

14 χρόνια μετά, οι s1NgLEs είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το «ναι» του χωρισμού τους

Η δημιουργία οικογένειας

Η 47χρονη έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια και επέλεξε να αφοσιωθεί στα παιδιά τους όσο εκείνα ήταν μικρά.

XATZYARGIRI8.jpg

«Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά. Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η ηθοποιός στο «Πρωινό μας».

Πριν λίγο καιρό η Μαρία Σολωμού και η Σάννυ Χατζηαργύρη έκαναν το πιο επικό reunion 14 χρόνια μετά τους Singles, με το podcast τους να είναι απλά απολαυστικό.

Πηγή κεντρικής: Ndp