Η επίσκεψη των Beckhams στo Disney World και οι παραμυθένιες φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Η επίσκεψη των Beckhams στo Disney World και οι παραμυθένιες φωτογραφίες με τα παιδιά τους

H διάσημη οικογένεια επισκέφθηκε το γνωστό πάρκο αναψυχής και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα.

Ο David και η Victoria Beckham αποτελούν ζευγάρι-πρότυπο του Hollywood αφού έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και μετά από 23 ολόκληρα χρόνια γάμου και 4 παιδιά (Brooklyn, Cruz, Romeo, Harper-Seven) εξακολουθούν να βρίσκουν χρόνο μόνο για εκείνους.

Μπορεί ο γιος τους, Brooklyn Beckham να παντρεύτηκε και να έφυγε από την «ασπίδα τους» ωστόσο τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας παραμένουν διαρκώς με τους διάσημους γονείς τους.

Το μαγικό ταξίδι των Beckhams

Μαγικές στιγμές με τους ήρωες της Disney έζησαν πριν λίγα 24ωρα ο David και η Victoria Beckham μαζί με τα 2 από τα 4 παιδιά τους. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, η σχεδιάστρια μόδας και τα παιδιά τους επισκέφθηκαν το πάρκο αναψυχής Disney World στην Florida και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Οι Βeckhams φωτογραφήθηκαν με πλήθος από ήρωες της Disney, απόλαυσαν βόλτες, παρελάσεις και δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στους γιους τους (Romeo και Brooklyn) που έλειπαν από αυτό το μαγικό ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/Cj8uxsQpUZP

Πάντως αν κάποιος έδειξε να το απολαμβάνει λίγο περισσότερο, αυτή ήταν η 11χρονη Harper-Seven η οποία πρωταγωνίστησε στα περισσότερα Instagram-stories των διάσημων γονιών της. O άσσος του ποδοσφαίρου συνεργάζεται με τον κολοσσό Disney+ καθώς ετοιμάζει σειρά για το ποδόσφαιρο.

1666345907028-842820461-beckham10.jpg

Ποιoς φοβάται την Victoria Beckham; H νύφη της, Nicola Peltz, είναι η σωστή απάντηση

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από την επίσκεψη των Βeckhams στο Disney World.

Οι φήμες χωρισμού και το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham

Ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα τελευταία άρχισαν να κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο των Beckhams. Οι φήμες χωρισμού ξεκίνησαν όταν η Victoria Beckham αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ που έχει με τα αρχικά του συζύγου της.

«Απλώς δεν έδειχναν τόσο ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό», τόνισε η Victoria Beckham για την απόφασή της.

Λίγο αργότερα η 48χρονη αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του γιου της, Brooklyn Beckham δηλώνοντας: «Το να βλέπω τον γιο μου ευτυχισμένο σημαίνει πολλά. Νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν εικασίες για εμένα και τον σύζυγό μου. Όχι, δεν περνάμε κρίση απλά είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».

https://www.instagram.com/p/Cjnt8RVoJ79

Η Victoria Beckham διευκρίνισε πως δεν την ενοχλούν τα τατουάζ του συζύγου και των παιδιών της ωστόσο αποφάσισε να αφαιρέσει δικά της μιας και είχαν αρχίζει να ξεθωριάζουν και να αποκτούν μπλε χρώμα.

Για τον γάμο του Brooklyn Beckham με την Nicola Peltz η σχεδιάστρια τόνισε: «Νομίζω ότι ποτέ δεν μπορείς να δώσεις πραγματικές συμβουλές. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν μόνα τους, τον γάμο, ξέρεις, αλλά πρέπει να είσαι εκεί και είμαστε πολύ κοντά τους».

Πηγή κεντρικής: victoriabeckham