Παγιδευμένοι: «Θύματα» του δολοφόνου ο Δημήτρης και η Άννα - Οι απειλές και η σκηνή που θα σοκάρει

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι: «Θύματα» του δολοφόνου ο Δημήτρης και η Άννα - Οι απειλές και η σκηνή που θα σοκάρει

O Άγγελος γίνεται...διάβολος. Ο Δημήτρης και η Άννα έρχονται αντιμέτωποι μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ένας όμως τηλεοπτικός μας ήρωας στη σειρά «Παγιδευμένοι», θα λειτουργήσει στο παρασκήνιο για να σώσει την κατάσταση.  

Μετά την σκηνή που δημιούργησε αγωνία στους fans της σειράς «Παγιδευμένοι» με την Άννα να έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της αδελφής της, μη περιμένεις ότι όλα τελείωσαν. Τώρα μόλις αρχίζει η δράση. Γιατί ο Άγγελος, μεταμορφώνεται σε διάβολο και οι ζωές όλων κινδυνεύουν. Και όχι μόνο η δικηγόρος και ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος. Ένα όμως πρόσωπο, δίνει βοήθεια την πιο κρίσιμη στιγμή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει.

https://www.instagram.com/p/Cj58ZM7rmp7

Η αντεπίθεση του δολοφόνου

Ο Άγγελος, αυτός ο ήρεμος φίλος, ο συμπαραστάτης και ο πιο στενός συνεργάτης της Άννας, για τον οποίο κανείς δεν είχε την παραμικρή υποψία, έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι του. Δεν θα καταδικαστεί τόσο εύκολα για την δολοφονία της Μυρτούς. Έχει παρακολουθήσει σε κάθε τους βήμα, όλους τους τηλεοπτικούς ήρωες και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει τα μυστικά τους για να μπορέσει να γλιτώσει. Έτσι θα επιβεβαιωθεί και ο τίτλος της σειράς ως «Παγιδευμένοι».

Ο δολοφόνος της σειράς «Παγιδευμένοι» μιλά για πρώτη φορά - «Όλοι με ρωτούν γιατί την σκότωσα»

https://www.instagram.com/p/Cj3clv_r9vP

Ακόμη και για την απιστία του Νίκου και γαμπρού της Άννας γνωρίζει πολλά και την απειλεί ανοιχτά, όπως και τον Δημήτρη για τον αδελφό του Θοδωρή και την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά. Βάζει στο στόχαστρο ακόμη και τον πατέρα του, ο οποίος ενώ ήδη έχει στοχοποιήσει τον Νίκο, για να γλιτώσει τον γιο του. Μπροστά στα νέα όμως δεδομένα, θα προτιμήσει να προστατέψει τον εαυτό του και το επαγγελματικό του όνομα. Σύντομα όπως θα δούμε, θα τον προδώσει και θα εύχεται να καταδικαστεί.

Η σκηνή σοκ με την δολοφονία του Κοσμά

Η Άννα νομίζει ότι ο πατέρας της, απλά έχει φύγει ταξίδι με τη βάρκα του. Παρόλο που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, σε λίγο διάστημα θα γίνει αισθητή η απουσία του. Κανείς δεν γνωρίζει πως ο πατέρας του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου, (Παύλος Ορκόπουλος), έχει βάλει φωτιά στο πτώμα του (η σκηνή είναι σοκαριστική) για να γλιτώσει τον μικρότερο γιο του Θοδωρή, ο οποίος βρισκόμενος σε άμυνα τον πυροβόλησε. Τα στοιχεία του θύματος, εξαφανίζονται και για λίγο ο Κοσμάς, θα μείνει στο παρασκήνιο της σειράς.

https://www.instagram.com/p/Cj3nykcOXE7

Οι απειλές του Άγγελου θα φέρουν σε αντιπαράθεση την Άννα και τον Δημήτρη που θεωρούν ότι δεν υπάρχει πια λόγος για να φέρονται ως παντρεμένοι και χωρίζουν. Μέχρι να το δούμε όμως αυτό, το σασπένς μεγαλώνει και με τον Θοδωρή, ο οποίος σε πανικό θα προσπαθήσει να φύγει στο εξωτερικό. Ανέλπιστος βοηθός του για να μην πάρει το ρίσκο, θα είναι ο παππούς του, ο οποίος καταφέρνει να τον δει από κοντά μετά από χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cjn-e_xqGVB

Αυτή η επίσκεψη στη φυλακή και η συνομιλία τους, θα δείξει και τον ρόλο που θα παίξει ο Γεράσιμος Μαρκέτος στην συνέχεια. Όχι μόνο θα βοηθήσει τους δύο εγγονούς του, αλλά θα ξεσκεπάσει και το κύκλωμα με τον Άγγελο και τον πατέρα του ως αρχηγούς. Όχι όμως τόσο γρήγορα και όχι τόσο εύκολα. Το σασπένς στους Παγιδευμένους συνεχίζεται.

https://www.instagram.com/p/CjlZoGzqLHh